170135

Inov-8 X-Talon Ultra 260 (S) Férfi futócipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.

Férfi Inov-8 X-Talon Ultra 260 (S) futócipő, amely alkalmas terepre és terepfutásra.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 170135

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Inov-8  X-Talon Ultra 260 (S)  Férfi futócipő

Inov-8 X-Talon Ultra 260 (S) Férfi futócipő

42.300 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor X-Talon
Nem férfiak
Szín fekete és narancssárga
Drop 8 mm
Tömeg 260 g
Stabilitás semleges

Ismertetés

Hallottuk a nehéz terepre való bakancsra való felhívást. Olyan cipő, amely elég széles és elég párnázott ahhoz, hogy egy nehéz futót elbírjon és/vagy a maximális terhelést elviselje.

Itt jön be az X-TALON ULTRA 260. A külső talp az ikonikus, agresszív X-TALON 225 tapadáson alapul, kivéve, hogy a talpbetétek nagyobb felületűek, hogy nagyobb terhelést bírjanak el.

A dugók magassága tekintélyes 8 mm, így az X-TALON ULTRA 260 habozás nélkül kijut a legvastagabb sárból vagy a mély, latyakos hóból is. A talp külső része keményebb keverékkel rendelkezik, amely tökéletes tapadást biztosít sárban és hóban, míg a belső rész puha érintkezési gumival rendelkezik, amely kiváló tapadást biztosít köveken és sziklákon.

A POWERFLOW középtalp 8 mm-es eséssel rendelkezik, és két részből áll. A sarokrész puhább keverékkel rendelkezik, és 10%-kal magasabb szintű csillapítást kínál, míg az első rész nagyobb sűrűségű, így kissé keményebb, és pontosabb és hatékonyabb visszapattanást biztosít. A DFB védő polimer gyűrűje követi a talpszár alakját, és enyhén segíti a visszarugózást (rugóhatás) a hatékony futóstílusban.

A felsőrész rendkívül tartós ballisztikus nejlonból készült, vízálló bevonattal. Ez az anyag biztosítja, hogy a felsőrész alakja még teljes átnedvesedés esetén is változatlan marad. A varrás nélküli felsőrész nagyszerű kényelmet biztosít. A háromszorosan megerősített lábujjak megvédik az ujjaidat bármilyen akadály felrúgásától. A felsőrész rendkívül merev, ami természetesen csökkenti a cipő légáteresztő képességét.

A puha felépítmény érzékeny a sarokra és az achillesre, és sarokcsontok esetén könnyen aktiválható és melegítéssel az ilyen deformált lábakhoz igazítható.

A cipő páratlan tapadását, erejét és robusztusságát a leghosszabb akadályfutásokon, tájékozódási futáson vagy kemény, technikai pályán is értékelni fogja.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést