79561

Inov-8 Trailroc G 280 férfi futócipő, szürke

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted!

Az Inov-8 Trailroc G 280 szürke férfi futócipő tökéletes a kemény és sziklás felületeken való futáshoz az agresszív továbbfejlesztett grafén talpnak köszönhetően.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 79561

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft 34381 akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 34.381 Ft

A modell további ajánlatai Trailroc

Inov-8 Trailroc G 280 férfi futócipő, szürke

Inov-8 Trailroc G 280 férfi futócipő, szürke

61.100 Ft
34.381 Ft
Spórolsz 26.719 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 34.381 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Trailroc
Szín szürke és piros
Drop 8 mm
Stabilitás semleges
Nem férfiak
Tömeg 280
Felület futás a hegyekben
A futás típusa térfogati lábbelik

Ismertetés

AzInov-8 Trailroc G 280 szürke színű férfi futócipő tökéletes a kemény és sziklás felület eken való futáshoz, köszönhetően a grafénnel, a világ legkeményebb anyagával továbbfejlesztett agresszív külső talpnak. A 4 mm-es karmok beleássák magukat a felületbe, és minden lépésnél kiváló csillapítást biztosítanak. A cipő alkalmas minden olyan futó számára, aki megbízható és kényelmes cipőt keres kültéri futáshoz. 

Védelem minden lépésnél 

Ha durva terepen futsz, a veszély mindenhol leselkedik rád, ezért a felsőrész oldalt és a lábujjaknál megerősített, hogy a kövek vagy más kemény tárgyak ne tudjanak behatolni. A cipő alján sem hanyagolták el a védelmet. A META-PLATE technológia egy kemény, de rugalmas lemez, amely megvédi a lábat az éles tárgyaktól, amelyekre futás közben ráléphet.

Egy talp, ami nem árul el

A POWERFLOW+ technológia kiváló középtalp a szabadban. 10%-kal jobban elnyeli az ütéseket, és 25%-kal több energiát ad vissza minden lépésből, mint a hagyományos talpbetétek. Ezen tulajdonságok és a sarok és a lábfej közötti 8 mm-es különbség kombinációja a legjobb feltételeket teremti meg a kényelmes és párnázott futáshoz. 

Vélemények Inov-8 Trailroc G 280

"Félelmetes ragadozó nyomvonal cipő, még kihívást jelentő terepen is."

Ezek a trail cipők nagy benyomást tettek Patrik Bejček futónkra. Miért?

  • a talp ellenáll a legélesebb köveknek is
  • lépésszilárdság még csúszós felületen is
  • kiváló párnázás, amely puhává és kényelmessé teszi a futást
  • fergeteges design és sok okos megoldás

De néhány dolog kissé elrontotta a benyomást:

  • nem szeretik a sarat vagy a puha terepet
  • a cipő egyesek számára túl merev lehet, legalábbis az elején, amíg hozzá nem szokik

A Trailroc G 280 ár-teljesítmény arány szempontjából mindenképpen érdekes választás, ezért lepődj meg.

Még több érdekes tényért nézd meg Patrick teljes az Inov-8 Trailroc G 280 cipő értékelése.

Vélemények Inov-8 Trailroc G 280

Inov-8 Trailroc 280 G  . A @sportobchod.cz-nek köszönhetően lehetőségem volt kipróbálni ezeket az érdekes cipőket. Azt kell mondanom, hogy el vagyok ragadtatva tőlük, és a @inov8_czech_slovakia cipőkkel szerzett korábbi rosszabb tapasztalatok után ez a modell kellemes változás ✌️ Rögtön az elején elmondom, hogy ezek a cipők inkább keskenyebb lábú futóknak készültek (legalábbis az én érzésem szerint). Az Óriás-hegységben és a Beszkidekben teszteltem őket, és körülbelül 150 km-t futottam velük. Ami a felsőt illeti, nagyon érdekes. Kemény, de jól illeszkedik a lábhoz. Tetszik az alsó része is, amely keményebb részekből áll, az oldala pedig párnázott hőre lágyuló párnákból, így a cipőbe csapódó köveket kevésbé érezni, és a lábfej is jobban védve van. A cipő sarokrésze megerősített, és ennek köszönhetően jobban tart, ha egyenetlen terepen futsz. . A talp vastagabb grafénmintázatból készült, amely között szinte semmilyen kő nem akad meg, és futás közben, főleg szikláson, a cipő nem csúszik és remekül tart. A sárban ez egy kicsit rosszabb, mivel a durvább mintázat miatt a sár megakad a talpon, és így rosszabbul gördül. Kíváncsi vagyok, hogy a talp hogyan fog teljesíteni a jövőben, és milyen lesz a tartóssága a grafénnak köszönhetően. . A csillapítás is kellemesen meglepett. Mivel a Hoka One One cipőktől sok csillapításhoz vagyok szokva, ez a modell sok Inov-8 csillapítással rendelkezik, de még mindig nem veszíted el a kapcsolatot a felülettel, így még mindig van információd arról, hogy milyen felületen futsz ☺️ . Összefoglalva, szeretnék 5/5-öt adni a cipőnek, és dicsérni az Inov-8-at a félelmetes párnázott és jó megjelenésű, 8 mm-es eséssel rendelkező, kifejezetten hosszabb utakra tervezett nyomvonalas cipőért. #cipő #trailrunning #runningshoes #trailrunner #review #inov8running #run #runner #running #running #czechrunner #sportwear #running #running #runningteritory #runningspace #fellrunning #inov8 #trailroc #snow #GetAGrip #runnerslife #instarunners #inov-8 #behame #isofruitbeactive #isofruit #sport #review #dnesbeham @isofruitbeactive @runningzonebrno

A post shared by ejček✌️ (@patikobejcek_runner), 2020. február 12. 6:57-kor PST

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést