1426561

Inov-8 Mudtalon W (P) Storm Blue/Navy Női futócipő

ID {{ productCode }}

Női futócipő - Szín kék, Drop 6 mm, Ajánlott felület szilárd természetes felületek, Csillapítási arány magas, Stabilitás semleges , A futás típusa rychlý běh, závod Entraînement

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1426561

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Inov-8 Mudtalon W (P) Storm Blue/Navy Női futócipő

Inov-8 Mudtalon W (P) Storm Blue/Navy Női futócipő

50.850 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 50.850 Ft

Tulajdonságok

Nem nők
Termék típusa terepfutó cipők
Alkalmasság sportolásra fuss
Szín kék
Drop 6 mm
Ajánlott felület szilárd természetes felületek
Csillapítási arány magas
Stabilitás semleges
A futás típusa rychlý běh, závod, Entraînement

Ismertetés

Ismerje meg a MUDTALON Storm Blue/Navy modellt: trail és hegyi futócipők, amelyek alkalmasak mindennapi edzésre puha és sáros terepen bármilyen távolságon.

A dombokra, hegyekre és sárra tervezett MUDTALON kiváló tapadást biztosít bármilyen terepen, amivel találkozik. A 8 mm-es tüskék áthatolnak a puha iszapon, de a nedves sziklához is tapadnak a megbízható tapadás és tapadás érdekében. A szegecsek egyedi kecskepata formája gyorsan felszabadítja a sarat, ha ugrál, így könnyű és uralható marad.

Páratlan tapadás és kényelem

A MUDTALON a legkönnyebb POWERFLOW PRO habszivacs középtalpunkat használja. A MUDTALON SPEED modellhez képest a MUDTALON valamivel vastagabb középtalppal rendelkezik, amely nagyobb kényelmet és párnázást biztosít hosszú távok futása során. A párnázás ellenére a középtalp úgy lett kialakítva, hogy még mindig érezze és reagáljon az alatta lévő felületre - ami különösen fontos dombokon és hegyeken való futásnál.

A MUDTALON vadonatúj anatómiai formája alkalmazkodik a láb természetes kontúrjához, rögzíti a sarokat, és kiszélesedik a lábujjnál a biztonságos és kényelmes érzés érdekében. Két új speciális illesztés érhető el a MUDTALON-hoz - Precision Fit és Wide Fit. A legnagyobb különbség a két vágás között a lábujjrész szélessége, ahol a Wide Fit több helyet kínál.

Különbségek a vágásban:

  • Válassza a Precision Fit-et, ha keskeny lábakkal rendelkezik, vagy jobban érzi magát, és jobban érzi magát. Nagyobb ügyességet és mozgékonyságot tesz lehetővé futás és meredek vagy nehéz terepen való leküzdés során.
  • Válassza a Wide Fit-et, ha szélesebb lábai vannak, vagy ha kényelmesebb érzést szeretne, több hely a lábujjaknak. Nagyobb kényelmet biztosít hosszabb távok futása során, amikor a lábujjak gyakran megnőnek.

A MET-CRADLE biztonságos, szilárd tapintást biztosít a sarokban. Vastag fedőcsíkok kötik össze a lábközépet a sarokkal, és húzzák meg a fűzők meghúzásával. A láb alatt a rugalmas ROCK-PLATE megvéd az éles kövektől és a fa gyökereitől. A tartós felsőrész ballisztikus nylonból készült. Ez a robusztus anyag védelmet nyújt a növényzet és a sziklák okozta kopás ellen, ha dombokon és hegyeken fut.

Felejtsd el a kompromisszumokat – a MUDTALON-nal mindent megkapsz, ami egy tökéletes futóedzéshez szükséges! Győződjön meg a legjobb tapadásról, csillapításról és biztonsági funkciókról, amelyek magasabb szintre emelik futási élményét.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést