170262

Inov-8 F-Lite Fly G 295 (S) Blue/White Női futócipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.

Az új anyagok új lehetőségeket nyitnak meg. A grafénnel dúsított markolatot már jól ismered, amely nagyszerű egyensúlyt biztosít a tapadás és a tartósság között. Most egy új korszak következik. A grafén csillapítás korszaka. Az új INOV-8 F-LITE FLY modellben, amely elmosja a határokat az országúti futás és az edzés között, ezt teljes mértékben kiélvezheted.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 170262

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Inov-8  F-Lite Fly G 295 (S) Blue/White  Női futócipő

Inov-8 F-Lite Fly G 295 (S) Blue/White Női futócipő

72.890 Ft
41.850 Ft
Spórolsz 31.040 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 41.850 Ft

Tulajdonságok

Nem nők
Szín kék
Drop 8 mm
Tömeg 295 g
Stabilitás semleges

Ismertetés

A G-FLY grafénnel dúsított csillapítóhab kihasználja ennek a Nobel-díjas anyagnak az összes előnyét. A maximális rugalmasság, stabilitás és energia-visszanyerés kombinációja. A funkcióknak ez a koktélja az új F-LITE FLY dobogó szíve, amely már az első lépéstől kezdve izgalomba hozza Önt.


A középtalp 8 milliméteres eséssel rendelkezik, és 26 milliméteres párnázottságot kínál a sarok alatt. Ez egy elég magas réteg ahhoz, hogy a szükséges kényelmet biztosítsa a mennyiségi edzésekhez vagy a könnyű trappoláshoz aszfaltozott utakon. Ugyanakkor ez a masszivitás lehetővé teszi a tökéletes érzékenységet és tapintást, amit a hibrid talp még tovább fokoz.


Az F-LITE FLY esetében nem klasszikus gumimintázatot találsz, hanem egy hibrid gumi-hab érintkezési felületet. Ez a hibrid külső talp rendkívül rugalmas cipőt eredményez, mivel a merev gumi hiányában semmi sem akadályozza a hajlítást. A tapadás a burkolt felületeken, amelyre az F-LITE FLY-t tervezték, száraz és nedves körülmények között is tökéletes. A grafén jelenlétének köszönhetően a tartósság is problémamentes, és megfelel az országúti bakancsok színvonalának.


Ennek eredményeként az F-LITE FLY anyagai és felépítése az egyik legélénkebb cipővé teszi a piacon, amely villámgyorsan és sebészi pontossággal reagál a lábad legapróbb mozdulatára is. Az erős és tartós kötött felsőrésznek köszönhetően megbízhatóan rögzül a cipőben.


A 4-es számú patkóra feszített felsőrész (az 1-5-ös skálán ez a második legszélesebb illeszkedésünk) elég tágas a szélesebb lábformájú sportolók számára, és megmutatja az F-LITE FLY kettős jellegét. Ezt a cipőt nemcsak országúti futáshoz, hanem intenzív edzésekhez is használhatod kültéren és beltéren egyaránt. A klasszikus futócipőktől eltérően az F-LITE FLY felsőrésze intenzívebb oldalirányú stabilizációt biztosít, amelyet a felsőrész körüli masszívabb kötött szerkezet biztosít. Hiába keresi a kemény és szilárd megerősítéseket, így az esetleges hólyagok vagy hólyagok nem jelentenek kockázatot. A lábfej még intenzív irányváltások és dinamikus gyakorlatok során sem mozdul el a cipőben, míg az állóképességi futás során nem veszel észre különbséget egy klasszikus futócipőhöz képest.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést