127549

Inov-8 Black/Red Férfi futócipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.

A forradalmi férfi sífutó Inov-8 TERRA ULTRA G 270 számos változtatással és fejlesztéssel érkezik, amelyek új szintre emelik az INOV-8-at.Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 127549

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Terra Ultra G 270

Inov-8  Black/Red  Férfi futócipő

Inov-8 Black/Red Férfi futócipő

75.100 Ft
41.220 Ft
Spórolsz 33.880 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 41.220 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Terra Ultra G 270
Nem férfiak
Szín piros és fekete
Drop 0 mm
Tömeg 270 g
Stabilitás semleges
A futás típusa Entraînement, rychlý běh, závod

Ismertetés

A legfontosabb változás a csillapító réteget érinti. A a TERRA ULTRA előző generációjához képest megduplázta a csillapítási teljesítményt, és maga a csillapítóanyag is jelentős frissítésen esett át. A cipő alapja a vadonatúj POWERFLOW MAX hab, amely páratlanul puha és kiváló energia-visszanyerést biztosít. Az általános kényelmet jelentősen befolyásolja az új 6 mm-es BOOMERANG talpbetét, amely ismét nagy energiájú TPU-habból készült. A TERRA ULTRA G 270 által elért puhaság és kényelem összehasonlíthatatlan a "régi korszak" bármelyik INOV-8 bakancsával. De nem mi lennénk, ha a természetességet és a terepérzéket a kényelem rovására áldoznánk fel.

Teljes csillapítási arány, beleértve a A talpbetét 18 milliméteres. Ez az érték elég magas ahhoz, hogy a végtelenségig kényelmesen fusson, és elég alacsony ahhoz, hogy az egész cipő a lehető legrugalmasabb legyen, és tökéletesen olvassa a terepet. A magas propriocepciót a nulla esés támogatja, de a párnázás általános puhaságának köszönhetően még a kezdőknek és a hobbifutóknak sem kell aggódniuk.

A zéró csepp továbbra is a modell sajátossága marad. Az újratervezett párnázásnak köszönhetően azonban az új TERRA ULTRA G 270 könnyebben elérhető a kevésbé tapasztalt futók számára, akik nem rendelkeznek ideális előlábas futótechnikával. A masszívabb középtalpnak köszönhetően a sziklás ösvényen való futás során a lábfej ütődés elleni védelme is jelentősen megnőtt.

A dupla csillapítás ellenére a TERRA ULTRA G 270 mindössze 10 grammot hízott. Ez az energiamegtakarítás mellett pozitív hatással van a nagy dinamikára és rugalmasságra is, amely az eredeti TU G 260-hoz képest sokkal nagyobb. Ezek a funkciók különösen hasznosak a tempófutás és a kombinált felületeken való versenyzés során. A rugalmas TPU párnázás gondoskodik arról, hogy ne akarj lassan futni ebben a cipőben.

A talp is kissé át lett tervezve. A változások első pillantásra finomnak tűnnek, de az eredménytől eláll a lélegzete. Az új modell radikálisan megbízhatóbb tapadást biztosít még a technikásabb pályákon és a puha talajon is. Továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek az egész cipő sokoldalúságára, így a tapadás nem olyan éles, hogy korlátozza Önt az úton és a burkolt ösvényeken való futás során. A grafén természetesen a tapadás és a tartósság verhetetlen egyensúlyát biztosítja.

A felsőrész továbbra is feszes marad a legszélesebb patkónkon (5, standard fit), de most már kifinomultabb anyagokból készült, nagyon nagy tartóssággal. A prototípusok tartóssági tesztelését több hosszú hónapon keresztül végeztük, és még a sziklás környezetben való intenzív használat során sem tapasztaltuk a legkisebb problémát sem. Felejtsd el a kevlárt, amely bár gyakorlatilag elpusztíthatatlan, ereje és keménysége miatt nem mindenki ízlése szerint való. A TERRA ULTRA G 270 tartós gumírozott felsőrésszel borított, strukturált szövet kombinációját használja, amely úgy illeszkedik a lábhoz, mint egy kesztyű.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést