13200 HUF

Hydro Flask 12 OZ KIDS INSULATED FOOD JAR AND BOOT PEONY Ételtermosz

A Hydro Flask Kids Insulated Food Jar & Boot 12oz 355ml termosz ideális hőmérsékleten tartja az ételt, függetlenül attól, hogy hova viszi az utazás.

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 1350772

Hydro Flask  12 OZ KIDS INSULATED FOOD JAR AND BOOT PEONY Ételtermosz

Hydro Flask 12 OZ KIDS INSULATED FOOD JAR AND BOOT PEONY Ételtermosz

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Kötet 335 ml
Szín rózsaszín

Ismertetés

A HydroFlask márkájú gyermekeknek szánt élelmiszertermoszt kifejezetten úgy tervezték, hogy maguk a gyerekek is biztonságosan használhassák. Vízhatlan kupakkal rendelkezik, aminek köszönhetően nem mindegy, hogyan és hova pakolja a termoszt. És hogy a kisebb gyerekek kezében is jól tartsa, csúszásgátló hüvelyrel van ellátva. A rozsdamentes acélból készült kétrétegű konstrukció megakadályozza, hogy az étel hőmérséklete átkerüljön az edénybe (a termosz soha nem "ég meg"), és sokáig a kívánt hőmérsékleten tartja az ételt, legyen az meleg vagy hideg. Méreténél fogva akár egy kisebb gyerek hátizsákban is elfér, így ideális társ lesz a természetjáráson vagy az óvodába.

TempShield™

Az egyedi duplafalú vákuumszigetelés órákon át védi az ital hőmérsékletét. A hideg italok jéghidegek, a melegek pedig forróak maradnak. A TempShield™ technológia kiküszöböli a páralecsapódást, és akár 24 órán keresztül hidegen, akár 12 órán keresztül melegen tartja az italokat.

BPA free

Egészséges anyag BPA és ftalátok nélkül.

Pro-grade rozsdamentes acél

Kiváló minőségű 18/8-as rozsdamentes acélból készült, amely nem befolyásolja az ital ízét. A kiváló minőségű élelmiszer-minőségű 18/8 Pro-Grade rozsdamentes acélból készült tartós konstrukció garancia a minőségre. Ellenáll a szagoknak és könnyen karbantartható.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést