154843

Kedvezményes Grand Slam: rolandgarros_23

Head Revolt Pro 4.0 AC Coral/White Női teniszcipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted!

A Head Revolt Pro 4.0 AC Coral/White női teljes felületű teniszcipő új szintű tartóssággal az igényes és versenyző játékosok számára, akik agresszív teniszstílussal rendelkeznek.

Válassz színt

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 154843

13% kedvezmény

Kedvezményes Grand Slam
8 nap
14
58
18

Kuponkód:
rolandgarros_23
Ár az alkalmazás után:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} Ft

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft 44286 akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 44.286 Ft

A modell további ajánlatai Revolt

Head Revolt Pro 4.0 AC Coral/White  Női teniszcipő

Head Revolt Pro 4.0 AC Coral/White Női teniszcipő

55.840 Ft
44.286 Ft
Spórolsz 11.554 Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 44.286 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Revolt
Technológia HEAD Tri-NRG, HEAD Cooling System, HEAD Drift Defense, HEAD Lockdown Strap, HEAD Lateral Control, HEAD Hybrasion+, HEAD T-KORE 360°
Ajánlott felület minden felület
Éves begyűjtések 2022
Szín rózsaszín
Ajánlott használat mérkőzés és verseny bevetése
Felső anyag rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet
, háló
Középső talp anyaga HEAD Tri-NRG
A talp anyaga: HEAD Hybrasion+

Cikkeket készítettünk, hogy segítsünk kiválasztani

Ismertetés

A Head Revolt Pro 4.0 AC Coral/White női teljes felületű teniszcipő új szintű tartóssággal az igényes és versenyző játékosok számára, akik agresszív teniszstílussal rendelkeznek. A HEAD továbbfejlesztette prémium teniszcipőit az új HEAD T-KORE 360° funkcióval, amely növeli a cipő merevségét, stabilitását és kopásállóságát. A talp közepén található egyedülálló szellőzés segít a lábfej túlzott hőelvezetésében.

A HEAD legkeményebb cipője az alapvonalról éles játékkal rendelkező teniszezők számára, akik nem kímélik a cipőt, és megpróbálják a legtöbbet kihozni belőle.

Tartósság és szilárdság először

A HEAD Revolt Pro termékcsaládja mindig is az egyik legtartósabb tornacipő volt a piacon. A Revolt Pro 4.0 új generációja ad absurdum javítja ezt a domináns funkciót. A védőketrecet az új HEAD T-KORE 360° elemmel erősítették meg. A cipő stabilabb, erősebb és tartósabb, mint valaha. Az igényes versenyjátékosok számára a cipő akár 6 hónapos napi teniszezést is kibír. A kevésbé igényes klubjátékosok számára a cipő egy teljes szezonon át kitart, és talán még egy második szezont is játszhat vele. A talp szellőzése megnyugtatja a lábat, és levezeti a felesleges hőt. A kiváló minőségű Tri-NRG párnázó középtalp a tartós Hybrasion+ gumikeverékből készült külső talppal kombinálva nagyszerű tapadást biztosít. A Lockdown Strap biztonságosan megszorítja a fűzőt az agresszív mozgásokhoz. A hüvelykujjat és a Drift Defense cipő teljes elejét védi, és a legextrémebb csúszásoknak is ellenáll. Ezek a tökéletes, tartós és stabil cipők az agresszív játékstílust az alapvonalról játszó teniszezők számára.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző, TenisovyTest.cz -

Technológia (7)

HEAD Tri-NRG

Elnyeli az ütéseket és javítja a pattanást

A Head Tri-NRG technológia egy kis csoda a cipődben. Az integrált talpbetét a sarok területén és a lábujjak alatt elnyeli az ütéseket és átviszi azokat a láb teljes hosszára. Így mindent megtehetsz, és a lábad továbbra is pamutnak érzi magát. A talp közepén továbbra is hőkezelt poliuretán betét található, amely kiváló torziós merevséget tart fenn. Ez a talpbetét rugóként működik, és mozgás közben energiát ad át a sarokról a cipő orrára. A cipő stabilabb, még gyorsabb és remekül pörög.

A technológia részletesen

HEAD Cooling System

HEAD Cooling System

Innovatív, dinamikus klímaszabályozási rendszer a cipő belsejében, amely a legjobb légáteresztő képességet biztosítja a felesleges hő elnyelésének és leadásának köszönhetően.

A technológia részletesen

HEAD Drift Defense

Cipők támadó játékosoknak

A Head Drift Defense technológia a cipő felső részén található. A cipő belsejében megerősített, hogy megvédje a lábát gyors kitörések és hirtelen irányváltások során. Mindent játékba helyezhet, és a lába továbbra is biztonságban lesz.

A technológia részletesen

HEAD Lockdown Strap

Megerősített láb

A cipőben van egy rendszer a fűzők rögzítésére a Lockdown Strap hurkákra, amelyek áthaladnak a cipő középső részének teljes szerkezetén és így erősítik a lábfejet. Ez stabilabbá teszi a lábfejet a cipőben, így a mozgás dinamikusabb, mint a hagyományos fűzésnél.


A technológia részletesen

HEAD Lateral Control

HEAD Lateral Control

A Lateral Control technológia a cipő külső elülső részébe van integrálva. Ez egy keményebb gumi szögletes vége, amely optimális oldalirányú stabilitást biztosít és gyors irányváltást tesz lehetővé. Ezenkívül a cipő középső talpa kifejezetten be van burkolva, hogy lehetővé tegye az extrém csúszásokat.

A technológia részletesen

HEAD Hybrasion+

Kivételes tapadás és tartósság

Hybrasion+ speciális gumikeverék, méretre készült teniszcipőkhöz. Kivételes tapadást garantál minden típusú felületen, és nagyon tartós is. Ennek köszönhetően a csúszni szeretnek és így a mozgásukat maximálisan kihasználó játékosok számára bevált.

 

A technológia részletesen

HEAD T-KORE 360°

Erős és tartós

A HEAD T-KORE 360°-os technológia megerősíti a cipő középső részét a kivételes merevség és bokavédelem érdekében. A cipő megnövelt tartóssága a torziós rendszerrel és a kopásálló anyaggal együtt erős és stabil magot hoz létre, amely megfelel az igényes versenyjátékosok igényeinek.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést