Head Graphene 360+ Gravity MP Lite 2021 Teniszütő

ID {{ productCode }}

-15 % Kuponkód: MARC23 Lejárati ideje: 3. 4.
{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} {{ currencyCode }}

A Head Graphene Gravity MP Lite teniszütő a 2021-es év dögös új teniszütője a középhaladó és junior játékosok számára, hatalmas sweetspotjával és Graphene 360+ technológiájával.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 94837

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 63.768 Ft

A modell további ajánlatai Graphene 360+ Gravity

Head Graphene 360+ Gravity MP Lite 2021 Teniszütő

Head Graphene 360+ Gravity MP Lite 2021 Teniszütő

91.040 Ft
63.768 Ft
Spórolsz 27.272 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Graphene 360+ Gravity
Éves begyűjtések 2021
Húrozott ütő? nem
Súlyosztály közepes nehéz ütőkközepes nehéz ütők (280-299 g)
Teniszütő súlya 280 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 325 mm
Kategória és fejméret (645-659 cm2)
Pontos fejméret 645 cm2 (100 in2)
Ütő hossz kategória standard hosszúság (661-689 mm)
Teniszütő hossza 685 mm
Húrozási sűrűség 16 x 20
Keretszélesség: 22 mm
Lendítési súly (fonottal) 303
Racket keret anyaga: Graphene 360+
62
Használt alapcsomagolás Head Hydrosorb Pro
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 26.0 kg
Teniszütő csomagolás A CSOMAGOLÁS NEM AZ ÜTŐ RÉSZE!

Ismertetés

Head Gravity MP Lite 2021 teniszütő a 2021-es év dögös új ütője, amelyet a középhaladó játékosok és a következő generáció feltörekvő juniorjai számára terveztek. Az innovatív Graphene 360+ anyag növeli az ütő rugalmasságát, és a megnövelt sweetspot-tal kombinálva új dimenziót ad a játéknak a pontos és tisztán játszott ütések formájában. Uralkodj a pályán és cselezd ki a gravitációt.

Új design 2021-re

A Head Gravity MP Lite 2021 új verziója a Graphene 360+ összes korábbi technológiáját kínálja, és ugyanazokat a specifikációkat, mint az előző generáció. A fő újdonság egy másfajta, úgynevezett flip dizájn, azaz egy kétszínű keretkoncepció. A keret egyik oldalán sárgászöld szegély van, a másik oldalon pedig kék-ibolya színt használnak. Egy excentrikus rakéta még excentrikusabbá válik.

Agresszívan kellemes ütő

A Wilson Clash-hez hasonlóan ez a dögös új termék is hiánypótló a piacon, azzal a különbséggel, hogy sokkal inkább a tapasztalt és versenyző játékosok számára alkalmas. Az ütő rugalmasabb és élénkebb, mégis megtartja a Head Prestige ütők csúcsmodelljeiről ismert ütéspontosságot.

Kényelmes és nagyon könnyen kezelhető, de egy ujjmozdulattal agresszív és nagyon pontos lehet. Túlzás nélkül, ez egy sokoldalú ütő a tapasztalt játékosok számára, amely bármilyen stílusból bármit képes kezelni, de kompromisszumok nélkül.

Kinek szól?

A Head nem pihent a babérjain, és ahogy a Wilson az új Clash vonalával, úgy most is Gravity ütőkkel rukkol elő, amelyek szintén egy kicsit rugalmasabbak, mint amit a Headtől megszoktunk. De ez messze nem a Clash másolata. Ez inkább egy versenymodell, nagy tűréshatárral, ahol a labda eltalál. Ennek köszönhetően a játék olyan gondtalan, mégis precíz érzés, mint a legpontosabb Head Prestige ütővel. A Gravity modell mondhatni ellenszegül a gravitációnak, mivel hihetetlenül pörgős és gyors topspin labdákat tud elővarázsolni, amelyek lézervezérlésű bombaként pottyannak a pályára. Egyformán domináns a röplabdák és az adogatások terén. Ezt a modellt olyan haladó játékosok és feltörekvő juniorok számára tervezték, akik pontosságot, sebességet és magabiztosságot igényelnek, kiváló spin-potenciállal.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Paraméterek:

  • Fej: 645 cm2
  • Hosszúság: 685 mm
  • Tömeg 280 g (szövés nélkül)
  • Egyensúly: 325 mm
  • Anyag: Graphene 360+
  • Keretszélesség: 22 mm
  • String minta: 16x20
  • Játékstílus: agresszív, teljes pályás játék
  • Kinek szól: középhaladó játékosok és ígéretes juniorok számára

Hatalmas sweetspot

Az új Head Gravity MP Lite feje körülbelül fél centiméterrel szélesebb, mint a többi "fej". Az ütőfej viszont fél centiméterrel rövidebb. Ennek a kerek, 645 cm-esfejméretnek köszönhetően2 ...a tiszta labdaelütés lehetősége jelentősen megnövekszik. Az ütő így jellegzetes topspint generál, a tökéletes ütés tisztaságának és kiváló irányíthatóságának érzésével.

Kéttónusú elegancia

A Head-től megszoktuk a tipikus "feszes" kialakításokat, ahol az ütő tömör, egységes benyomást kelt. A Gravity sorozat sem más, mégis egyedülálló a többi modellhez képest. Mindkét oldala más-más matt színű - sárga-zöld és kék-ibolya. Mindenki figyelmét magára vonzza, aki akár csak egy pillanatra is megpillantja.

Szeretnél egy zúzós előütést a sárga-zöld oldalról, vagy egy végtelenül hosszú repülő pivotot a kék-lila oldalról? Rajtad múlik, melyik oldalt szereted, és hogyan lepheted meg ellenfeleidet.

Ne aggódj a húrok miatt

Szép részlet a tömítőhüvelyek külső kialakítása, ahol a zsinórok egy csatornába vannak süllyesztve, amely megakadályozza, hogy érintkezzenek a felülettel. Így nem kell aggódnia, hogy a húr megsérülhet alacsony ütéseknél vagy a cipőből való koppintáskor.

Szeretne egy pontosabb és agresszívebb modellt a tapasztalt klubjátékosok számára? Nyúlj a Head Graphene Gravity MP 295 g-os nehézsúlyú változatához.


A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)