17190 HUF

Babolat Pure Drive hátizsák 2018

Használja a Babolat ütőhátizsákot 1 ütő és az alapvető dolgok szállítására. Ideális kiránduláshoz vagy strandoláshoz is.

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 53669

Babolat Pure Drive hátizsák 2018

Babolat Pure Drive hátizsák 2018

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

Szín kék
Éves begyűjtések 2018
Nagyméretű szakaszok száma 1x főszekció + 1x másodlagos szekció
A kívülről hozzáférhető zsebek száma 3 oldalzseb
A táska belsejében elrejtett zsebek száma 2 belső zseb
Külön rekesz a cipőknek vagy nedves ruháknak igen - szellőzéssel

Ismertetés

ABabolat Pure Drive Backpack 2018 kiváló kényelmet és minőséget kínál az igényes sportolóknak. A hátizsák 1 ütő és egy kisebb sportfelszerelés szállítására alkalmas. A kényelmes párnázottságot és a fantáziadús kialakítást túrázás vagy kerékpározás közben is értékelni fogja.

Szívós, tartós és tágas hátizsák

Klasszikus szabású sporthátizsák, amely egy speciális zsebnek köszönhetően 1 tenisz-, 1 squash- vagy 1 tollaslabda-ütő kényelmes szállítására alkalmas. A hátizsák az ütő számára kialakított lapos hátsó zseb mellett egy tágas főzsebbel is rendelkezik, amelyben megbízhatóan elfér a sportruházat és egy üveg ital. A kisebb zsebekben minden olyan apró tárgy elfér, amelyet kéznél szeretne tartani.

Könnyű átvitel

A hátizsákot a pontos preferenciáihoz igazíthatja a hordozás során. Használhatja a felső kézi pántot, a párnázott hátsó pántokat, vagy csak lazán átvetheti a vállán .   

A kék jó

A hátizsák modern kék színű, fehér Babolat felirattal ellátott. Biztosan nem fogod összetéveszteni senki mással, és nem fogod csak úgy megunni. A 32 x 44 x 26 cm-es méretekkel és 23 literes űrtartalommal a hátizsákban minden elfér, amire szüksége van.

Egy hátizsák minden alkalomra

A hátizsák a pályán kívül is használható. A nagy térnek és a kényelmes párnázottságnak köszönhetően jól jön majd túrázáshoz vagy kerékpáros kirándulásokhoz.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést