GIRO Verce MIPS női kerékpáros sisak, matt fekete-lila

ID {{ productCode }}

A matt fekete-rózsaszín GIRO Verce MIPS női kerékpáros sisak sokoldalúságának, a biztosított védelemnek és a nagyszerű szellőzésének köszönhetően minden női MTB bringásnak örömet szerez.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

36 650 Ft Spórolsz vele 10 980 Ft cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft

Tulajdonságok

Ismertetés

Amatt fekete és rózsaszín GIRO Verce MIPS női kerékpáros sisak minden expedíciódra elkísér, akár az erdőbe, akár földútra vagy singletrackre vezet az utad. A Verce egyszerűen egy sokoldalú női MTB- és trailsisak fokozott hátvédelemmel, amely tökéletesen illeszkedik rád, és 18 szellőzőnyílásának köszönhetően tökéletesen szellőzik.

  • Méret: univerzális női (50-57 cm)

Finomhangolt részletek az Ön kényelme érdekében

  • Alevehető címkét könnyen eltávolíthatja, hogy megfeleljen az aktuális igényeinek.
  • Afényvisszaverő elemek hozzájárulnak az Ön biztonságához.
  • Agyorsan száradó bélés biztosítja a kényelmet még kemény lovaglás közben is.

Ez a stílusos sisak különböző színekben MIPS technológia nélkül is kapható.

Technológia (4)

GIRO Roc Loc Sport

Könnyű sisakbeállítás

A sisak hátulján kényelmes Roc Loc Sport kerékkel ellátott rögzítő rendszer található, amely megkönnyíti a sisak pontos rögzítését a fejre, akár lovaglás közben is. Ez kiküszöböli annak szükségességét, hogy állandóan megálljon és beállítsa a sisak szorosságát, amikor például változik a terep, és lassabb sebességgel haladsz felfelé, ahol lazítani akarsz a fejed szorításán, és úgymond szusszansz egyet.

A technológia részletesen

GIRO MIPS

MIPS - Még jobb fejvédelem

A MIPS elasztikus betétek szögben történő ütéskor megnyúlnak, így még több olyan erőt nyelnek el, amely egyébként a fejre jutna. Még ha csak néhány milliméterről van is szó, kritikus pillanatban megmenthetik az életét. A MIPS technológiával kapcsolatos teljes körű információkért látogasson el a www.MIPSprilby.cz weboldalra.

A technológia részletesen

GIRO In-Mold

Kiváló védelem az in-mold technológiának köszönhetően

A szilárd polikarbonát héjból készült sisakkal, amely még a kemény ütközéseknek is rendkívül ellenálló, élvezheti a gyors motorozás adrenalinlöketét és az erdei ösvények buktatóinak leküzdését. Az EPS polisztirolhabot a héjba fecskendezik, hogy megerősítsék a szellőzőnyílásokat és a bordákat, így még nagyobb védelmet nyújtanak a fejnek. Ennek eredményeként a sisak nagyon könnyű, kényelmes és erős.

A technológia részletesen

GIRO Women's Series

Női lovaglás

A Women's Series™ kategóriába tartozó GIRO sisakokat kifejezetten a nők igényeihez tervezték. A férfi sisakoktól elsősorban a markánsabb kialakítás és színvilág különbözteti meg, amely színesebb és jobban megfelel a szebbik nem ízlésének. A GIRO sisakok a világ lakosságának körülbelül 98%-ára illenek, és ez a női változat garantáltan illik rád is .

A technológia részletesen

Előfordul a témákban

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést