94924

Fila Legacy Pro 80 Férfi görkorcsolya

ID {{ productCode }}

Férfi görkorcsolya - Átmérő Kerekek 80 mm, Keménység Kerekek 82A, Kerekek száma 4, Csapágyak osztálya ABEC 5, Szín fekete-fehér, Fék igen, Rögzítő rendszer fűző + csat + tépőzáras pánt, Váz alumínium

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 94924

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Fila  Legacy Pro 80  Férfi görkorcsolya

Fila Legacy Pro 80 Férfi görkorcsolya

53.630 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Technológia Fila Air Flow, Fila SoftWear
Termék típusa görkorcsolya
Nem férfiak
Átmérő Kerekek 80 mm
Keménység Kerekek 82A
Kerekek száma 4
Csapágyak osztálya ABEC 5
Szín fekete-fehér
Fék igen
Rögzítő rendszer fűző + csat + tépőzáras pánt
Váz alumínium
Kategóriák korcsolya fitness
Vezetési stílus szabadidős
Minőségi kivitelezés
90
Cipő kényelem
90
Sebesség
80
Kényelmes rögzítés
8
Összesített értékelés
90
Menedzselhetőség
100
Alkalmasság sportolásra inline

Ismertetés

Fila Legacy Pro 80 inline korcsolya szuper kényelmes, kezdőknek is alkalmas fitnesz korcsolya! Az alumíniumváznak köszönhetően könnyű és könnyen kezelhető.

Teljes kényelem

A korcsolya cipője, amely speciálisan úgy van kialakítva, hogy kényelmesen illeszkedjen a lábfejhez, egy darab anyagból készül. Ennek köszönhetően nem kell aggódnia a boka környékén jelentkező duzzanat miatt (SoftWear technológia). A maximális kényelemről az Air Flow szellőzőrendszer gondoskodik, amely elvezeti az izzadságot és szárazon tartja a korcsolya belsejét.

Minőségi és megbízható sátrak

A 80 mm átmérőjű kerekekkel és a kiváló minőségű ABEC 5 csapágyakkal garantált a kiváló menetteljesítmény! Az előre kialakított párnázottságnak köszönhetően pedig olyan érzésed lesz, mintha vattában lovagolnál!

Technológia (2)

Fila SoftWear

Láb, mint a pamut

A Fila SoftWear™ technológia megakadályozza a hólyagok kialakulását a lábfej területén, ahol a cipő felső mozgatható és alsó rögzített részei átfedik egymást. A csomagtartó rendkívül magas szintű kényelmet kínál. Nagyon puha, mert egy darabból készült és ez maximalizálja a korcsolya kényelmét és könnyedségét.

A technológia részletesen

Fila Air Flow

Tökéletesen légáteresztő

légáramlásA korcsolya Fila Air Flow technológiával van felszerelve, így a láb nem izzad meg korcsolyázás közben, és a kényelem nem romlik menet közben. Ez biztosítja a láb megfelelő szellőzését és hűtését, és így szárazon tartja a lábat.

Ezt elsősorban két csomagtartó anyag kombinációja biztosítja. Könnyű és légáteresztő, kívül nagy hálóval, belül pedig erősebb a másikkal. A teljes szendvicskonstrukció biztosítja a legjobb szellőzést.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést