173407

Fí:zik Vento Argo R3 140mm Nyereg

ID {{ productCode }}

A Fí:zik Vento Argo R3 140mm-es nyereg az Argo nyereg verseny változata, amelyet agresszív geometriájú versenykerékpárokhoz terveztek.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 173407

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Fí:zik  Vento Argo R3 140mm  Nyereg

Fí:zik Vento Argo R3 140mm Nyereg

59.980 Ft
47.990 Ft
Spórolsz 11.990 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 47.990 Ft

Tulajdonságok

Nem unisex
Nyereg szélessége 140 mm

Ismertetés

A Fí:zik Vento Argo R3 140 mm-es nyereg az országúti nyergek kínálatának új tagja, amelyet 2 év alatt fejlesztettek ki, és amely a jelenlegi trendekre reagál - a nyereg rövid, széles és nagy központi kivágással rendelkezik. A Vento Argo az Argo nyereg versenyváltozata, amelyet úgy terveztek, hogy illeszkedjen az agresszív geometriájú versenykerékpárokhoz.
Náhled videa

Maximális kényelem az utazás során

A nyereg formáját úgy tervezték, hogy enyhítse a lágy szövetekre nehezedő nyomást, miközben a lovasnak maximális stabilitást biztosít a különböző lovaglási pozíciókban. Míg a hagyományos nyergek arra kényszerítik a lovasokat, hogy gyakran változtassák a lovaglási pozíciót a jobb elkötelezettség érdekében, az Argo egyenesebb pozícióba helyezi a lovasokat, nagyobb stabilitást és jobb súlyelosztást biztosítva. Az Argo nyereg rövidebb hossza lehetővé teszi, hogy a lovas előrébb üljön anélkül, hogy kényelmetlen nyomást gyakorolna az érzékeny szövetekre. A nyereg ergonomikus központi kivágással is rendelkezik, amelyet az egyes részekre nehezedő nyomás részletes elemzésével és egészségügyi szakértőkkel konzultálva fejlesztettek ki.

Náhled videa

A nyereg párnázása a Foam 1 saját habjából készült, amely alacsonyabb profilú, mégis rugalmas, hogy elnyelje az útról érkező kisebb rezgéseket, és lehetővé tegye a sima pedálozást és az optimális erőátvitelt. A nyereg kialakítása segíti a versenyzőt a jobb testtartás elérésében; rövid hegyén így nagyobb teljesítményt érhet el, vagy aero pozícióba kerülhet.

Az Argo a Physik Concepts program terméke, egy interdiszciplináris együttműködés, amelyben az iparág vezető szakértői és akadémikusok kutatják és elemzik a technológiát, a formatervezést, az élettant és az üléspozíciót a kerékpáros teljesítmény javításának módjait keresve.

Náhled videa

Jellemzők

  • HARDWARE Nylon szénszál erősítésű WingFlex
  • LIONS K:ium
  • ICS nem
  • MÉRETEK 265 x 140 mm
  • Súly 213 g

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést