Férfi Craft CTM Carbon Race Rebel futócipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted!

A férfi Craft CTM Carbon Race Rebel fekete futócipő gyors, könnyű, maximális energia-visszanyeréssel és karbonlemezzel rendelkezik, ha országúti versenyen indulsz.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 94655

{{ strokePrice || initialStrokePrice | formatPrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft akár már {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 82.300 Ft
Férfi Craft CTM Carbon Race Rebel futócipő

Férfi Craft CTM Carbon Race Rebel futócipő

118.400 Ft
82.300 Ft
Spórolsz 36.100 Ft

Tulajdonságok

Szín fekete
Drop 11 mm
Stabilitás semleges
Nem férfiak
Tömeg 215 g
Felület utak
A futás típusa versenycipők

Ismertetés

A Craft CTM Carbon Race Rebel férfi futócipő a világ leggyorsabb futócipői közé tartozik. Nagyon alacsony súlyuk, maximális energia-visszanyerésük és ami a legfontosabb, karbonlemezük van. Segítségükkel a váratlan sebességet érhetsz el a tíz kilométertől a maratonig minden távon.

A lassúság nem opció

A cipő alapja egy 33 mm vastag, FAST FORWARD és PEBAX anyagokból készült párnázó réteg, amelynek köszönhetően a cipő súlya mindössze 215 gramm, és a hatalmas mennyiségű energiát ad vissza. A karbonlemez a megfelelő irányba irányítja, és szó szerint dinamikus visszapattanásba rúg.


A legigényesebb futók számára

Ezek az országúti versenycipők tisztán teljesítményre készültek, és a legigényesebb futók minden teljesítményszintjét ki tudják elégíteni. A szokatlanul magas csillapítási komfortjának köszönhetően nem csak néhány élsportoló számára különleges. Mindenki profitálhat az energia-visszatérítésből és a csillapító rétegen áthaladó szénlemezből.


Speciális

Egyedülálló tulajdonsága a hüvelykujj területén található osztott karbonlemez. Ez teszi a cipőt tökéletesen merevvé és dinamikussá a visszapattanásra való átmenet során, miközben lehetővé teszi, hogy a természetes lábujjmunkát és a keresztirányú boltozatot használja a láb stabilizálására. Még könnyű terepen is maximális sebességgel futhatsz anélkül, hogy elveszítenéd a stabilitásodat.


Tökéletesen illeszkedik

A strukturált, egyrétegű felsőrész puha benyomást kelt, de a atlétikai edzők mintáját követve határozottan körülöleli a lábat ott, ahol szükséges, és tökéletesen rögzíti a lábat a cipőben. Ennek köszönhetően még a pálya éles szüneteiben sem fog elveszni.


Top együttműködés

A tervezőkből, mérnökökből és elemzőkből álló csapat mellett az amerikai futóikon, neves edző és fizioterapeuta Tommy Rivs áll a modell mögött. Az ő szaktudása volt a kulcsa ennek az élvonalbeli cipőnek a megalkotásához, amely egy lépéssel továbbviszi a karbon versenycipő jelenségét.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést