194827

ERGON BT Road Grip

ID {{ productCode }}

A 2 mm vastagságú, fekete Ergon BT Road kormánykeret 2 mm vastagsággal és finom, lineáris felületi textúrával a versenykerékpárosok számára egy minden egyben megoldást kínál: csökkenti a kényelmetlenséget és a fáradtságot, biztonságos tartást biztosít, miközben közvetlen és éles választ ad a terepviszonyokra.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 194827

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
ERGON  BT Road  Grip

ERGON BT Road Grip

10.820 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Szín fekete

Ismertetés

A 2 mm vastagságú, fekete Ergon BT Road kormánykeret 2 mm vastagsággal és finom, lineáris felületi textúrával a versenykerékpárosok számára egy minden egyben megoldást kínál: csökkenti a kényelmetlenséget és a fáradtságot, biztonságos tartást biztosít, miközben közvetlen és éles választ ad a terepviszonyokra. Csökkenti a kéznyomást, tompítja a rezgéseket és a rázkódást, érezhetően növelve a lovaglás élvezetét és teljesítményét. Az Ergon kormánytekercsek csökkentik a kéz kényelmetlenségét és az idegek irritációját. Módosított vastagságuk és speciális, AirCell habszivaccsal ellátott anyagszerkezetük érezhetően csillapítja a rezgéseket és jobban elosztja a nyomást a kézre. 

A tekercs az egyéni igényeknek megfelelően vékonyabbra vagy vastagabbra, több vagy kevesebb tapadással tekerhető - a tekercseléshez beépített tekercselési segédeszköz is rendelkezésre áll.

Az Ergon kormánytekercsek három pontosan ragasztott anyagrétegből állnak, amelyek kiváló, biztonságos fogást, a legjobb tartósságot és optimális nyomáseloszlást biztosítanak kis súly mellett: 

  1. vízlepergető csúszásgátló felület (Anti-Slip Comfort Top)
  2. Könnyű hab (AirCell hab)
  3. ragasztószalag (Adhesive Tape) az alsó oldalon

Fő paraméterek

  • hosszúság: 2100 mm
  • vastagság: 2 mm
  • szín: fekete
  • használat: Országút, terep, terep/gráverő/cyclocross, triatlon

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést