Elektromos roller CITY BOSS GV5

 

A termék ideiglenesen elfogyott

Termékazonosító:
82965

Ismertetés Tulajdonságok Legjobb értékelés Kérdések

Ismertetés

A City Boss GV5 elektromos roller 500 W-os motorral, 150 kg-os teherbírással és akár 35 km-es hatótávolsággal új, zöld közlekedési módot képvisel.

City Boss GV5 elektromos robogó 500 W-os motorral egy nagyszerű és környezetbarát közlekedési eszköz minden tizenéves és felnőtt számára, akik nemcsak magukat szeretnék szállítani, hanem élvezni is az utazást. Mi lehetne jobb és eredetibb módja annak, hogy a napi iskolába vagy munkába járást élvezetesebbé tegye, mint egy összecsukható robogó, amellyel nem fog megizzadni?

Agilis vezetés kompromisszumok nélkül

A karbantartásmentes 500 W-os motor élénken gyorsít, és felviszi a meredekebb dombokra is. Ez határozottan nem csiga - akár 35 km/h sebességre is képes. Ez a sebesség még a hosszabb, unalmas átkeléseket is gyorsan elrepíti. Maga az űrtechnikai alumíniumkeret akár 150 kg terhelést is elbír.

Erős akkumulátor

Az áramellátásról egy 15,4 Ah-s Li-Ion akkumulátor gondoskodik, amely egy hordozható töltővel 6-7 óra alatt közvetlenül a konnektorból tölthető fel. A robogó hatótávolsága akár 35 km is lehet (a pálya profiljától és a lovas súlyától függően), ami megbízhatóan elviszi Önt nemcsak a városban. De ha véletlenül elfelejti, hogy az akkumulátor kapacitása lemerülőben van, ugrálhat a robogón, csak kapcsolja ki a motort.

Biztonság és kényelem mindenekelőtt

  • A megbízható fékezést az első és hátsó mechanikus tárcsafékek biztosítják elektronikus féktámogatással.
  • Annak érdekében, hogy biztosan lásson eleget, van egy első lámpa , amelynek hatótávolsága akár 10 m is lehet, egy hátsó lámpa, valamint színes környezeti háttérvilágítás az alsó vázon, amely a kormányon lévő kapcsolóval együtt kapcsolható a lámpákkal. A fékezéskor a hátsó féklámpa is kigyullad.
  • A kormányon lévő kapcsoló a kürtöt és az animált irányjelzőket is vezérli.
  • meghosszabbított 2,5" (6,4 cm) méretű, 10" (25,4 cm) átmérőjű gumiabroncsok vizes úton is megállják a helyüket, ahol a tartós sárvédők szintén jól jönnek. Ne aggódjon egy esetleges defekt miatt, a belső csövet otthon kényelmesen kicserélheti.
  • A robogó kiváló kezelhetősége ellenére azonban a gyártó az Ön biztonsága érdekében csak 16 év feletti személyeknek ajánlja a használatát.

City Boss GV5 felülvizsgálat

Olvassa el a City Boss GV5. átfogó értékelését , és tudja meg, mit gondol róla Bára a (elektromos) robogóról.

A robogó a 2006/42/EK CE-irányelv szerint tanúsított.

Modern vezérlők

A multifunkciós kijelző közvetlenül a kormányon található. Itt 3 sebességmódot (lassú, közepes, gyors) szabályozhat, hosszabb utak esetén pedig aktiválhatja a sebességtartó automatikát, hogy a gázpedál lenyomása nélkül tartsa a sebességet. Az akkumulátor állapotát, az aktuális sebességet, a menetidőt és a távolságot is nyomon követheti. A kijelző előnye, hogy közvetlen napfényben és éjszaka is kiválóan olvasható.

Finomhangolt részletek

Ha azt hitte, hogy egy robogón már semmi sem lepheti meg, akkor egy apró, de manapság nélkülözhetetlen kütyü - a kijelző hátulján található USB-port, amelynek köszönhetően töltheti mobiltelefonját vagy táblagépét - talán lebeszéli róla. Méghozzá álló robogón, de menet közben is.

Egyszerűen praktikus

A helyszínre érve nincs is könnyebb, mint 8 másod perc alatt összehajtogatni. Ezután könnyen szállítható autóban, vonaton, tömegközlekedési eszközökön vagy otthon tárolható. Az összecsukó mechanizmus meglazulása esetén meghúzható, és kétszeresen biztosított a spontán összecsukódás ellen. 

Tulajdonságok

Max teherbírás 150
Tömeg 22 kg
Motor teljesítménye 500 W
Az akkumulátor kapacitása 15,4 Ah / 48 V
Igen
Szárnyvédők hátsó fém elöl
Fények elülső LED lámpa hátsó LED lámpa lED féklámpa
Igen
Igen
Igen
Igen
Multifunkciós kijelző fényvisszaverő réteggel, központi akkumulátorral működtetve
Akkumulátor típusa Li-lon
Váz anyaga alumínium
35
Töltési sebesség 6-7 óra
Gumiabroncs típusa elöl felfújható hátsó felfújható
Első fék lemez
A fék kialakítása lemez
Ajánlott életkor 16+
Motor típusa kefe nélküli egyenáramú

Legjobb értékelés

Átlagos értékelés 0 % 0 felhasználó 0 ügyfelünk

  • 5 rating:stars_more_than_four
  • 4 rating:stars
  • 3 rating:stars
  • 2 rating:stars
  • 1 rating:star

0ügyfelünk már megvásárolta

0%ügyfeleink javasolja

Értékelés hozzáadása

Írd le az értékelésed a termékről Elektromos roller CITY BOSS GV51 - a legrosszabb, 5 - a legjobbKérdések

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdésed a következő termékre Elektromos roller CITY BOSS GV5003 616 555 705 Hé-Pé 08:00-14:00 | info@sportega.hu

Bejelentkezés Kosár {{ summaryPrice | formatPrice }}