Donic Waldner 3000 ütő

ID {{ productCode }}

Nagyon támadó ütő, amelyet haladó szabadidős játékosok számára terveztek. Különleges technológiával van felszerelve a kivételes kényelem érdekében.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

34 744 Ft Spórolsz vele 9 454 Ft cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft

Tulajdonságok

Ellenőrizze a címet 50
100
Spin 110
A bevonat szilárdsága 2,1 mm
Játékstílus Támadó
Tartó homorú
Szín piros fekete
5

Ismertetés

ADonic Waldner 3000 egy nagyon támadóütő, amelyet haladó szabadidős játékosok számára terveztek. Ez a Waldner termékcsalád legmagasabb modellje 

Paraméterek

  • Sebesség: 100
  • Spin: 110
  • Ellenőrzés: 50
  • Egy szivacs: 2,1 mm

A kiváló sebességű, 2,1 mm átmérőjű forgó borítások nagyon agresszív ütéseket tesznek lehetővé. Az ütő a felső sorozathoz tartozik, amely a legendás Jan Ove Waldner nevét viseli.

Az ütő felületét két karbonréteggel erősítették meg, hogy agresszívebb játékot tegyen lehetővé.

Testre szabott kiegyensúlyozás

Az ABP rendszer lehetővé teszi az egyensúly és az egyensúly beállítását a fogantyúban lévő fém súly segítségével. A kiegyensúlyozás csökkenti a kellemetlen rezgéseket, ami viszont hozzájárul a nagyobb kényelemhez játék közben.

Ergonomikus fogantyú

Az ütő a Ergonomic Handle technológiával is fel van szerelve, amely ideális illeszkedést biztosít a nyél és a kéz között a kivételes kényelem érdekében.

A borítók paramétereit különösen a támadó szellemű játékosok fogják értékelni. Az ütőborítások lehetővé teszik a pontos játékot a forgási elemekkel. Klasszikus piros-fekete kivitelben készülnek.

Profi denevér

Jan Ove Waldnert a történelem egyik legjobb játékosaként tartják számon, aki közel 20 éven keresztül a világ abszolút csúcsán maradt. Azon kevés európai játékosok egyike volt, akik felvették a versenyt az ázsiai nagyhatalmak játékosaival, és meg is verték őket. Waldner különösen összetett támadó- és topspin játékával tűnt ki, amely időnként hihetetlenül könnyednek és elegánsnak tűnt.

ITTF.com

A Nemzetközi Szövetség által tanúsított

Ez a pingpongfelszerelés a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség által jóváhagyott és az ITTF által hitelesített. A felszerelést hivatalos, regisztrált versenyeken használhatja.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést