13485 HUF

Zamst Filmista Wrist Csuklószorító

A neves japán gyártó Zamst Filmista csuklószorító kötése segít a csuklófájdalmakon az ütősportok, az amerikai foci vagy a golf során.

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Ennek a terméknek már lejárt a szolgálati ideje. Nézd meg a kínálatunkat és válassz egy új terméket, amely garantáltan jobban megfelel a jelenlegi sportolói igényeknek.

Termékazonosító: 59611

Zamst  Filmista Wrist Csuklószorító

Zamst Filmista Wrist Csuklószorító

Ez a termék már nincs a kínálatunkban

Tulajdonságok

A támogatás mértéke maximális támogatás plusz 4. szint4. szint - maximális támogatás plusz
A merevítő használata a csuklón
Felhasznált elasztán, nejlon, poliészter, poliuretán
A technológia értékelése 100
A kényelem értékelése 90
Sportega értékelése (ár/teljesítmény) 100

Ismertetés

Náhled videa

A neves japán gyártó Zamst Filmista csuklószorítójával nemcsak az ütősportok, hanem az amerikai foci vagy a golf során is tehermentesítheti a csuklóját.

A kötés számos fejlett technológiát használ:

  • FS technológia - az alapanyag és két további poliuretán réteg kombinációja biztosítja a kötés tökéletes tapadását a csuklóhoz anélkül, hogy túlzottan befolyásolná az érzést
  • Twin-strap - egy pár tépőzáras pánt lehetővé teszi a kötés optimális beállítását, amely könnyen alkalmazkodik a különböző kézméretekhez
  • Hurokrendszer - lehetővé teszi a kötés kényelmes meghúzását csak egy kézzel, így nincs szükség második személy segítségére
  • Power-Grip textúra - a kötés csúszásmentes textúrával van ellátva, amely megakadályozza a kötés mozgását a csuklón

Egy 25 amatőr amerikaifutball-, tenisz-, golf- és tollaslabdázó körében végzett három hónapos felmérés eredményei azt mutatták, hogy a Zamst Filmista csuklókötés az esetek 95%-ában enyhítette a csuklófájdalmat. A válaszadók87%-a dicsérte a csukló stabilitását, és a válaszadók 83%-a értékelte, hogy a kötés jól illeszkedik a helyére, és nem csúszik.

Japán vállalat Zamst amely a Nippon Sigmax csoporthoz tartozik, 1992-ben alakult. A vállalat az orvostudomány világában szerzett sokéves tapasztalatra támaszkodik, és termékeit orvosokkal, edzőkkel és profi sportolókkal együttműködve tervezi. A Zamst számára nemcsak a termékek funkcionalitása fontos, hanem a használat kényelme is.

Náhled videa

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést