171266

Craft OCRxCTM Vibram Elite Grey Férfi futócipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.

A Craft OCRxCTM Vibram Elite Grey férfi futócipő dinamikus versenycipő nagy stabilitással, és akadálypályák leküzdésére tervezték.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 171266

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Craft  OCRxCTM Vibram Elite Grey  Férfi futócipő

Craft OCRxCTM Vibram Elite Grey Férfi futócipő

48.640 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Nem férfiak
Szín szürke
Drop 5 mm
Stabilitás semleges

Ismertetés

Gyorsaságra tervezve. Az akadályfutó cipők új generációja nem hajlandó kompromisszumot kötni. A Craft OCRxCTM Vibram Elite egy tiszta versenycipő, amely a dinamikája mellett nem nélkülözi a nagy stabilitást és az akadálypályák leküzdésére tervezett finomságokat sem.

Univerzális

A cipő talpa agresszív tapadású, rendkívül tartós Vibram Megagrip keverékből készült, könnyű Litebase változatban, így nem kell aggódnod, hogy bármilyen felületen megcsúszol, legyen az sár, hó vagy nedves akadályfelület.

Kényelmes és tartós

A lábfej alatti vízelvezetés nem hiányozhat, hogy az összes nedvesség azonnal távozzon, és a cipő egy grammot se nyomjon a verseny alatt. A nagyszerű teljesítményt sárban és nedves körülmények között a könnyű és lélegző nylon felsőrész fokozza. A nagyobb tartósság érdekében a felsőrészt masszív gumipánt védi a lábujjakon és a sarkon. A párnázó réteg érintkezik és reagál, hogy a legjobb érzést nyújtsa a terepen vagy az akadályokon való egyensúlyozásban. Még így is elegendő a kényelem a hosszabb versenytávokon.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést