171259

Craft CTM Ultra Carbon 2 Blue Férfi futócipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.

A Craft CTM Ultra Carbon 2 Blue férfi futócipőt kompromisszumok nélküli sebességre tervezték az úton és a terepen egyaránt. Ideális versenyzéshez és edzéshez a városban.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 171259

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 58.137 Ft

A modell további ajánlatai CTM Ultra

Craft CTM Ultra Carbon 2 Blue  Férfi futócipő

Craft CTM Ultra Carbon 2 Blue Férfi futócipő

120.230 Ft
58.137 Ft
Spórolsz 62.093 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 58.137 Ft

Tulajdonságok

Szín kék
Stabilitás semleges
Nem férfiak
A futás típusa rychlý běh, závod

Ismertetés

A sikeres karbon versenycipő második generációja. A CTM Ultra Carbon 2 folytatja a hagyományt, és érzékeny módosításokkal még magasabb szintre emeli az amúgy is magas színvonalat.

Ideális versenyzéshez

A Craft CTM Ultra Carbon 2 egy olyan cipő, amelyet nem csak az úton, hanem azon kívül is kompromisszumok nélküli sebességre terveztek. Az ideális társ a versenyzéshez és a minőségi edzéshez a városi dzsungelben és a burkolt utakon, amely kitart és tartós. A felhasznált anyagok tartóssága többszöröse más versenycipők karbonlemezzel készült versenycipőinek.

Gyorsan, mint a szél

Egy olyan cipővel állsz szemben, amely nem fél kilépni a sorból. Villámgyors az úton, rettenthetetlen könnyű terepen. Egyesíti az erőteljes és energikus párnázó réteg előnyeit egy könnyű terepcipő tulajdonságaival. 40 milliméteres csillapítás, agresszív geometria, ívelt karbonlemez. Ez a kombináció kimutathatóan növeli a futás sebességét és hatékonyságát. Olyan csillapító réteggel rendelkezik, amely úgy van hangolva, hogy ne veszítsen dinamikájából, ugyanakkor stabilitást biztosít még az egyenetlen felületeken való futáshoz is. Ezt segíti az agresszívebb, kavicsos futóstílusú külső talp, amely nem csak közúton, hanem könnyű terepen, például kavicsos vagy burkolt útfelületen is kiválóan működik.

Mint a papucsban

A második generációban a felsőrészt kissé módosították, hogy még könnyebb és kényelmesebb legyen. A varrás nélküli, egy darabból álló anyag úgy öleli körbe a lábat, mintha egy második bőr lenne, és az okosan megtervezett szerkezetnek köszönhetően a cipő váratlanul nagy stabilitást biztosít.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést