1382826

CCM Ultimate JOFA Senior Fa hokiütő

ID {{ productCode }}

A kompromisszumok nélküli teljesítmény, a precíz kivitelezés és a kiváló kényelem kombinációját nyújtja, amely teljesen új szintre emeli a hokiteljesítményt.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1382826

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Ultimate

CCM  Ultimate JOFA Senior Fa hokiütő

CCM Ultimate JOFA Senior Fa hokiütő

21.990 Ft
17.000 Ft
Spórolsz 4.990 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 17.000 Ft

Tulajdonságok

Méretkategóriák Senior
Modellsor Ultimate
Termék típusa játékos hokiütő
Anyag fa
Flex (keménység) flex 85
A játékos teljesítményosztálya Amatőr versenyek
Szezon 2023/2024
Hossz (végtől a szegélyig) 152 cm
Teljes hossza cm-ben 171 cm
Pengéjének hajlítása P29
Kick point közepes rúgópont
Kedvelt forgatási helyszín Kapuelőtér, Körök közötti tér
A tengely profiljának geometriája klasszikus - lekerekített élek
Szín fekete, fehér
Alkalmasság sportolásra jégkorong
Pengék anyaga fa + műanyag ABS + laminált

Ismertetés

A CCM Ultimate JOFA Senior fából készült jégkorongütő felnőtt jégkorongozók számára készült fa ütő. A fából készült hokiütők nehezebbek, mint a kompozit hokiütők, de tartósak és mindenekelőtt megfizethetőek. Az utcai hokihoz is nagyszerűek, mivel ellenállnak a betonon vagy aszfalton történő ütközéseknek, és hokizni és inline hokizni is lehet velük.

A fa hokiütőnek azonban megvannak a maga előnyei a jégen is. Jobban érzi a korongot, és jobban ellenáll a bottengelyeknek. De a fő előnye az alacsonyabb ár, ezért a hobbi szintű hokisok leggyakrabban ezt választják.

Egy hobby hokiütő, amely ízelítőt ad a felső osztályból

A CCM Ultimate JOFA Senior fahokiütő egy hokiütő a hobbi hokisok számára. Jobb koronggal való játékot érhetsz el vele, mint a legolcsóbb modellekkel, és értékelni fogod a könnyedségét. A kivitelezés minőségét akkor is láthatod, amikor a bot kanyarban lősz, és az ebből adódó lövés sebességét és pontosságát. A CCM Ultimate JOFA Senior fából készült hokiütő jó választás, ha hetente egyszer rendszeresen jégre mész.

Hogyan válasszuk ki a hokiütő flexét vagy keménységét?

A flex, vagy a jégkorong ütő keménysége befolyásolja a bot rugalmasságát. Minél alacsonyabb flexet választ, annál rugalmasabb lesz az ütő. Ezért az alacsonyabb hajlítások a technikai és kisebb játékosok, leggyakrabban a csatárok számára ajánlottak. Alacsonyabb keménység mellett a fiatal játékosok technikája is jobban fejlődik.

A nagyobb hajlítás keményebb botot jelent, és kisebb a törés esélye. Ezért ajánlott erősebb teljesítményű játékosoknak, több védőnek és magas játékosoknak. De a nagyobb flex nem jelent hosszabb élettartamot.

Figyelem, ha lerövidíted a hokiütőt, megnő a flex értéke is. Ezért nem javasoljuk, hogy a gyerekek és a juniorok olyan senior hokiütőket vásároljanak, amelyek megrövidítik a hosszukat, hanem válasszanak a korosztályuknak megfelelő hokiütőket.

És fordítva, ha hosszabbítást adsz a hokiütőhöz, a flex csökkenni fog. Ezért nem javasoljuk az ütők beállítását olyan gyermekek és játékosok számára, akik már kinőtték az eredeti ütőhosszúságot.

CCM P29 görbe

Enyhén ívelt penge lekerekített hegyű, tökéletes a precíz lövésekhez és pontos passzokhoz. Alkalmas kapu előtti és fonáklövések eltalálására is. Röviden, ez a legsokoldalúbb görbe, amely a profik és amatőrök körében a legnépszerűbb mindenféle felvételhez.

Kapura lövések küldése a kékről

A CCM Ultimate JOFA fa hokiütő közepes rúgóponttal rendelkezik, amelyet a kék vonalról és a körök között lövéseknél lehet a legjobban használni. A hokiütőnek van egy hajlítási pontja az ütő közepén, és a törés veszélye nélkül lehet vele erőteljes lövéseket ütni.

Közepes kickpoint hokiütők

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést