47990 HUF

CCM 390 hátizsák fekete

Hátizsák kerekekkel és kihúzható fogantyúval A CCM 390 Backpack Black lehetővé teszi, hogy a felszerelésedet a hátadon hordozd. A tartós anyag és a megerősített fenék kopásálló.

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 68642

Tulajdonságok

Kategóriák életkor szerint Senior
Éves begyűjtések 2019/20
Méretek: 43 x 63 x 40 cm
Igen
Zseb a korcsolya tárolására Igen
Kerekek 2
Csapágyak Abec 5
Igen
Hordozószíjak igen
90
100
Vásárlási ajánlásunk (teljesítmény/ár arány) Teljesítmény/ár értékelés - 10-ből 10 10/10

Ismertetés

ACCM 390 Backpack Black egykerekes hokis hátizsák, melynek hátán felszerelés hordozására is van lehetőség. A hátizsák szakadásbiztos az extra tartós anyagból készült külső rétegnek és a megerősített aljának köszönhetően. A holmijához való kényelmesebb hozzáférés érdekében a főzseb kétoldalas cipzárral van ellátva.

Hosszú élettartamú anyag

A hátizsák alapanyaga rendkívül tartós 600D és 420D Honeycomb Ripstop poliészter, amely gyakori használat és kevésbé érzékeny kezelés mellett sem törik meg. A hosszú élettartamot a minőségi csúszókkal ellátott tartós cipzárak is biztosítják. Atáska alja vízálló anyagból készült a nedvesség elleni tökéletes védelem érdekében.

Kényelmes szállítás

A hátizsák terepjáró, rendkívül tartós, megerősített kerettel ellátott kerekekkel van felszerelve, amelyek még a rosszabb minőségű felületeken is jól közlekednek. A kerekeken való szállításhoz kihúzható fogantyú, a kényelmes háton való hordozáshoz két párnázott heveder áll rendelkezésre.

Ingóságok tárolása

A felszerelés tárolására a hátizsák egy nagy főzsebbel és két oldalsó zsebbel rendelkezik a korcsolyák tárolására. A hátizsák elején található egy kisebb zseb a kiegészítők számára. A játékosok névtáblája nyilvánvaló jellemző.

Méretek: 46 × 66 × 43 cm, térfogat kb. 130 liter

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést