52752

CamelBak Crux 3 L víztasak

ID {{ productCode }}

A CamelBak Crux 3 L könnyű víztartály széles nyílással, Quick Link rendszerrel és lapos testtel a hatékonyabb hordhatóságért.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 52752

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
CamelBak Crux 3 L víztasak

CamelBak Crux 3 L víztasak

13.820 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Ehhez a termékhez nincsenek feltüntetve paraméterek

Ismertetés

A könnyű CamelBak Crux 3 L-es tartály kerékpáros hátizsákokba illeszkedik. Segít, hogy útközben, felesleges megállások nélkül is folyamatosan igyon.

A könnyebb töltés és tisztítás érdekében a Quick Link rendszerrel ellátott, meghosszabbított nyílással büszkélkedhet. Mindössze 235 grammos súlyával lenyűgöző. Praktikus fogantyúvalhordozható és kezelhető.

Náhled videa

A lapos profil helyet takarít meg

Mivel a tartály lapos, sok helyet takarít meg a hátizsákban. A megspórolt helyet pontosan úgy használhatja fel, ahogyan szeretné.

Verhetetlen hidratálás

Aszélesebb tömlőátmérő akár 20%-kal jobb hidratálást biztosít. A kényelmes ivás érdekében a szájrész ergonomikus helyzetben van elhelyezve. Csukása és nyitása egyszerű és kényelmes.

A takarítás nem is lehetne egyszerűbb

A táska könnyen karbantartható és tisztítható, így időt takaríthat meg.

Náhled videa

Ha kisebb tartályra vágyik, van egy raktáron az Ön számára 2 literes.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (1)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést

Sárközi Zsolt

lett hozzáadva 23. 03. 2022


Tisztelt Hölgyem/Uram! Érdeklődni szeretnék,hogy a 3l-es camelbak crux víztasak milyen méretekkel rendelkezik? Sajnos sehol nem találom ezt az információt és fontos lenne,hogy megtudjam befér e a táskámba. Megtisztelő válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel: Sárközi Zsolt

Sámuel Kiss ,

Válaszok


Jó napot kívánok, sajnos erre vonatkozólag nincs információm, csak annyit írnak, hogy lapos és keskeny, a saját súlya 235 g.