1376273

Camelbak Crux 2l Reservoir LifeStraw Víztasak

ID {{ productCode }}

Megbízható társ kalandutakhoz és szabadtéri tevékenységekhez, könnyű hozzáférést biztosít a tiszta vízhez, és biztosítja a hidratálást még nehéz körülmények között is.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1376273

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Camelbak   Crux 2l Reservoir LifeStraw  Víztasak

Camelbak Crux 2l Reservoir LifeStraw Víztasak

23.480 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Termék típusa hidrotáska
Kötet 2 l
Nem nők, férfiak
Szín kék
Hydrobag térfogata 2 l
Tömeg 282 g
Alkalmasság sportolásra kerékpározás, fuss, turistika

Ismertetés

Szerelje fel hátizsákját vízszűrő rendszerrel. A 2 literes LifeStraw tartály által szűrt Crux két lépésben szűri a vizet. Először is, az üreges rostszűrő eltávolítja az összes baktériumot, parazitát és mikroműanyagot. Ezután az ioncserélő szűrő csökkenti az ólmot, az utóízeket, a szagokat, a klórt és más vegyi anyagokat. Élvezheti a tiszta és ízletes vizet bárhol útközben.

A CamelBak Crux víztározó nemcsak keskeny lapított profillal rendelkezik, amely helyet takarít meg a hátizsákban, de a cső szélesebb átmérőjének köszönhetően 20% -kal jobb hidratációt biztosít. A tartály egyszerű kezelését a kézbe jól illeszkedő fogantyú teszi lehetővé. A széles nyílás nyitását és zárását tömítő kupak biztosítja. A szájrész kupakját is továbbfejlesztették, amelyet újonnan ergonómikus helyzetben szereltek fel a csőre, és zárása intuitív. A tartály Quick Link rendszerrel van felszerelve a csövek egyszerű feloldásához. Ez egyszerűvé teszi a tartály kezelését.

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést