ID {{ productCode }}
Tulajdonságok kiválasztása:
{{ a.name }} {{ a.name }} | {{ a.deliveryDate | dayMonthFormat }} {{ a.stockLimit }}, {{ a.text }} |
{{ a.name }} {{ a.name }} | {{ a.deliveryDate | dayMonthFormat }} {{ a.stockLimit }}, {{ a.text }} |
A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.
Termékazonosító: 1491383
Az étvágytalanságnak és a gyakori evésnek, anélkül, hogy éhesnek éreznénk magunkat, több oka is lehet. A leggyakoribb a Fehérje- és rosthiány. Ha nem tudsz fogyni, az lehet, hogy e két tápanyag hiánya miatt van. A BrainMax Appetite Killer egy ízletes ital, amely jóllakat, elűzi a sóvárgást, sima állagú és finom ízű.
A magas fehérjebevitelt hangsúlyozó tanulmányok kimutatták annak hatását a súly- és zsírvesztésre1. Számos tanulmány megállapította, hogy a fehérjebevitel növelése elősegíti a fogyást. Egy hat hónapos vizsgálatot2 végeztek 15 túlsúlyos vagy elhízott férfi és 50 nő bevonásával. A magas fehérjetartalmú csoport átlagosan 43%-kal több zsírt veszített, mint a magas szénhidráttartalmú csoport. Egy másik, a Nutrients című folyóiratban közzétett tanulmány szerint a magas fehérjetartalmú étrend jobb a zsírégetés szempontjából, mint az alacsony glikémiás indexű étrend. Tanulmányok azt is kimutatták, hogy a fehérje segíthet stabilizálni a vércukorszintet, ezáltal csökkenti a sóvárgást és az éhséget, ami falási rohamokhoz vezethet. Ennek oka, hogy a fehérje megemésztése hosszabb időt vesz igénybe a szervezet számára, ami segít hosszabb ideig fenntartani a jóllakottságot. Ez csökkenti azokat az érzéseket is, amelyek egészségtelen ételek fogyasztására késztethetnek bennünket, ami hirtelen vércukorszint-emelkedést okozhat.
A magas vércukorszint akadályozhatja a fogyást, mivel a szervezetben lévő cukorfelesleg következtében termelődő túlzott inzulin azt jelzi, hogy a szervezetnek elegendő energiája van, és zsírégetés helyett zsírraktározásba kezd. Ezenkívül a tartósan magas inzulinszint inzulinrezisztenciához vezethet, amely olyan állapot, amelyben a sejtek kevésbé érzékenyek az inzulinra. Az inzulinrezisztencia túlsúlyhoz vagy elhízáshoz társul, és a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának kockázati tényezője. A vércukorszint egészséges tartományban tartása segít a szervezetnek feldolgozni a szénhidrátokat és a fehérjéket energiaként, ahelyett, hogy zsírként tárolná azokat. A vizsgálatok eredményei tehát arra utalnak, hogy a megfelelő rost- és fehérjebevitel kombinációja hatékony módja a stabil vércukorszint elérésének és a fogyás elősegítésének.
Egy tanulmány a szénhidrátbevitel előtti rostbevitel hatását vizsgálta5 , és megállapította, hogy ez jelentősen csökkentette az étkezés utáni vércukorszint-emelkedést. A tanulmány tehát azt mutatja, hogy étkezés után nem ugrik meg olyan nagy mértékben a vércukorszint, mintha kihagynánk a rostokat. Egy 2018-as tanulmány azt is kimutatta, hogy a napközbeni magasabb rostbevitel csökkentheti az éhgyomri vércukorszintet. A rostok a telítettséget is fokozzák, elősegítve a fogyást. Ezenkívül lassítja az emésztést, ami segít fenntartani a stabil cukorszintet. Ha a vércukorszint stabil, nem vágyunk egészségtelen ételekre, és a rostok fogyasztásával megelőzzük az egészségtelen túlevést. Ezenkívül elősegíti a bélrendszer egészségét és csökkenti az emésztőrendszeri betegségek kockázatát
A fehérjéknek magas a hőértéke. Ez azt jelenti, hogy a szervezetnek több energiát kell fordítania az emésztésükre. És a magasabb energiafelhasználás = gyorsabb fogyás. Egy konkrét példával élve: ha megeszel egy 250 kalóriás marhaszeletet, számolhatsz azzal, hogy a szervezeted körülbelül 50-75 kalóriát éget el csak az emésztéséhez. Ez azonban csak egy durva becslés, és az elégetett kalóriák tényleges mennyisége különböző tényezőktől, többek között az egyéni anyagcserétől függően változhat. Tanulmányok kimutatták6 , hogy a magasabb fehérjebevitel növeli a termogén hatást (több energiát igényel az emésztés) és a jóllakottságot is fokozza. Ez a testsúly és a zsír csökkenését eredményezi. Ezenkívül a fehérjék telítőbbek, mint a Zsírok vagy szénhidrátok, ami alacsonyabb kalóriabevitelt eredményez.
A natív tejsavófehérje alatt olyan gyártási folyamatot képzelhet el, amely a tejsavót és a tejet előzetes szétválasztás nélkül elválasztja más termékek, például sajt előállításához. Míg más gyártási folyamatoknál a fehérje utólagos szempont, hogy hogyan lehet a tejből valóban mindent feldolgozni, addig a natív tejsavófehérje önálló termék, amelyet elsőként a tejből állítanak elő. Ezenkívül a natív tejsavófehérjét csak egyszer pasztőrözik, míg a tejsavófehérjét kétszer. Ez a fehérje denaturációjához (lebomlásához) vezethet, és emellett a natív tejsavófehérje előállítása hideg mikroszűrési eljárással történik (legfeljebb 10°C-os hőmérsékleten). A natív tejsavófehérje előállítása olyan kíméletes, hogy a fehérje nagyobb mennyiségű fehérjét és aminosavat tart meg.
A felnőttek számára ajánlott napi rostmennyiség 30 g naponta. Mi psylliumot használtunk az italban. A psyllium olyan rost, amely növeli a gyomorban a térfogatát, gélszerű masszát képez, és biztosítja a jóllakottság érzését. A rostok nagy hatással vannak az étvágyunkra és a fogyásra. Ha elegendő rostot fogyasztunk, hosszabb ideig érezzük jóllakottnak magunkat, és nem érezzük, hogy folytatni kell az evést. Így az elegendő rostbevitellel könnyen csökkenthetjük a napközbeni kalóriabevitelünket. A rostok támogatják a bélműködést és a táplálék megfelelő áthaladását a beleken. A perisztaltikát serkenti a térfogat növelésével, ezáltal megnyújtva a bélfalakat.
A Stevia egy természetes édesítőszer, amely akár 300-szor édesebb, mint a cukor. Nem tartalmaz kalóriát, és nem emeli a vércukorszintet sem. A szintetikus mesterséges édesítőszerekkel összehasonlítva nincs negatív hatással a bélmikrobiomra.
Javasoljuk, hogy ne szedje más ásványi anyagokkal, vitaminokkal vagy gyógyszerekkel együtt. A rost nagyon gyorsan hat, és mindent magával visz. Más étrend-kiegészítőknek így nincs idejük kellőképpen felszívódni. Javasoljuk, hogy legalább 2 óra szünetet tartson más vitaminok és ásványi anyagok szedése közben. Ugyanez vonatkozik az olyan rostban gazdag élelmiszerekre, mint a hüvelyesek, a keresztesvirágú zöldségek vagy a magvak. Ha az Ön étrendjében eddig csak szórványosan szerepeltek rosttartalmú élelmiszerek, még a rostfogyasztáshoz való hozzászokás is járhat ugyanezekkel a problémákkal, például puffadással vagy teli gyomorral. Ezeknek a nehézségeknek fokozatosan el kell múlniuk.
keverjen össze egy adagolókanálnyit vízzel 30 perccel az első nagyobb étkezés vagy vacsora előtt. Reggeli helyett is fogyaszthatja. A cél az étkezés előtti jóllakottság növelése és a nagy étkezések utáni optimális cukorszint fenntartása, olyan nagy ingadozások nélkül, amelyek napközben túlfogyasztást okozhatnak.
Táplálkozási adatok | 100 grammonként | 1 adaghoz (35 g) |
---|---|---|
Energiaérték | 1314 kJ / 314 kcal | 460 kJ/ 110 kcal |
Zsírok | 4,76 g | 1,67 g |
- ebből Telített zsírsavak | 2,02 g | 0,71 g |
Szénhidrátok | 7,41 g | 2,59 g |
- ebből cukrok | 4,40 g | 1,54 g |
Szál | 33,77 g | 11,82 g |
Fehérje | 42,39 g | 14,84 g |
Só | 0,39 g | 0,14 g |
* a napi referencia-beviteli érték %-ában ** a napi referencia-beviteli érték nincs meghatározva |
Csokoládé: (28,5%) psyllium*, (22%) natív tejsavó izolátum, (22%) natív tejsavó koncentrátum, perui kakaó*, (4,5%) almapektin, édesítőszer: szteviol glikozidok, természetes csokoládé aroma. * biológiai gazdálkodásból származó termék.
Étrend-kiegészítő. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
Alak | sypké |
---|---|
Adagok száma a csomagolásban | 28 dávek |
Súly | 1000 g |
Különleges igények | magas fehérjetartalom |
Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?
Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül