1350252

Bauer Vapor X4 Senior Kompozit hokiütő

ID {{ productCode }}

Kompozit hokiütő - Senior, félprofesszionális jégkorong, amatőr kontaktversenyek, Modellsor Vapor, Flex (keménység) 87 77 70, Teljes hossza 166 cm (flex 87, 77, 70), alacsony rúgási pont, A tengely profiljának geometriája XE Taper, Csúszásgátló technológia igen

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1350252

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Vapor

Bauer Vapor X4 Senior Kompozit hokiütő

Bauer Vapor X4 Senior Kompozit hokiütő

65.960 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Senior
A játékos teljesítményosztálya félprofesszionális jégkorong, amatőr kontaktversenyek
Modellsor Vapor
Termék típusa játékos hokiütő
Szín piros, fekete
Anyag kompozit
Flex (keménység) 87, 77, 70
Szezon 2023/2024
Hossz (végtől a szegélyig) 152 cm (flex 87, 77, 70)
Teljes hossza 166 cm (flex 87, 77, 70)
teljes súly 425 g
Pengéjének hajlítása P92, P28
Kick point alacsony rúgási pont
preferált forgatás Wrist Shot, Snap Shot
Kedvelt forgatási helyszín Kapuelőtér, Körök közötti tér
Technológia Bauer UD Carbon, Bauer HP Mold, Bauer Energy Core 2, Bauer Vapor
A tengely profiljának geometriája XE Taper
Csúszásgátló technológia igen
Pengék anyaga ENERGY CORE 2, Bauer 15K Carbon
Tervezés és tartóssági értékelés
10
A technológia értékelése
100
Húzólövés
100
Hatásos lövészet
10
Vásárlási ajánlásunk (teljesítmény/ár arány)
10
Alkalmasság sportolásra jégkorong

Ismertetés

A(z) Kompozit hokiütő Bauer Vapor X4 Senior egy kompozit anyagokból készült hokiütő felnőtt jégkorongosok számára. Fontos figyelembe venni a játékos magasságát és testsúlyát.

Manapság a kompozit hokiütők sokszor népszerűbbek, mint a fából készült hokiütők. Nagy előnyük, hogy könnyűek és rugalmasabbak, ennek köszönhetően nem törnek olyan könnyen ütéskor.

Egy hokiütő közvetlenül a csúcs alatt, amivel ragyogni fogsz

A(z) Kompozit hokiütő Bauer Vapor X4 Senior egy hokiütő félprofi szinten teljesítő jégkorongozók számára. De hobbihoki közben is tökéletesen lehet velük játszani, ha hetente többször is jégre mész , és a koronggal való munka már a kezedre esik. A hokiütő könnyű, és segít gyorsabbá, pontosabbá tenni, és javítani passzolásokat és lövéseket is.

Hogyan válasszuk ki a hokiütő flexét azaz keménységét

A flex, vagy a jégkorong ütő keménysége befolyásolja a bot rugalmasságát. Minél alacsonyabb flexet választasz, annál rugalmasabb lesz a hokiütő. Az alacsonyabb flex ezért technikás és kisebb játékosok, leggyakrabban támadók számára ajánlottak. Alacsonyabb keménység mellett a fiatal játékosok technikája is jobban fejlődik.

A nagyobb flex keményebb botot jelent, és kisebb az esélye annak, hogy eltörik. Ezért is ajánlott erősebb játékosoknak, inkább védőknek és magas játékosoknak. De a nagyobb flex nem jelent hosszabb élettartamot.

Figyelem, ha lerövidíted a hokiütőt, megnő a flex értéke is. Ezért sem ajánljuk gyerekeknek és junioroknak, hogy senior botot vásároljanak, amelyet aztán lerövidítenek, hanem a korosztályukra szabott hokiütőt érdemes választani.

És fordítva, ha hosszabbítást adsz a hokiütőhöz, a flex csökkenni fog. Ezért nem javasoljuk a hokiütők hosszabbítását gyermekek és olyan játékosok számára, akik túlnőttek a bot eredeti hosszán.

Bauer P92 görbület

Enyhén görbített, lekerekített hegyű penge pontos lövéseket és precíz passzokat tesz lehetővé. Alkalmas kapu előtti és fonáklövések eltalálására is. Röviden, ez a legsokoldalúbb görbe, amely a profik és az amatőrök körében a legnépszerűbb minden típusú lövésnél.

Bauer P92


P28 görbület

A P92-höz képest a hajlékonyabb hegyével, alacsonyabb fekvési szöggel és laposabb sarokrészével különbözik. A penge gyors és pontos lövésre alkalmas csuklóval és pattintással is.

Tájékozódj a kapu előtt egy gyors húzott lövéssel

A(z) Kompozit hokiütő Bauer Vapor X4 alacsony kick pointtal rendelkezik, amelyet jól kihasználhatsz a kapu előtti területen és a körök között. A hokiütő alacsony hajlattal rendelkezik, és a legjobban húzással ad át energiát a lövésnek.

Kickpoint

Technológia (4)

Bauer Energy Core 2

Üveg és szénszál a gyors rakétákhoz

A penge külső része 100%-ban szénszálakból áll. A penge belsejében kettős üvegszálas híd található. A hokiütő így készen áll a gyors lövésekre és passzokra.

A technológia részletesen

Bauer HP Mold

A tengely és a penge tökéletes összekapcsolása

A tengely speciális HP Mold technológia segítségével csatlakozik a pengéhez, amely tökéletes energiaátvitelt biztosít. Az eredmény sebészileg pontos passzok és éles lövések.

A technológia részletesen

Bauer Vapor

A Bauer Vapor sorozat hokiütőinek sajátosságai

A Bauer Vapor hokiütőket mindkét oldalon homorú szár és lekerekített élek jellemzik. A szár nem keskenyedik el az oldalakon, így kényelmes fogást biztosít. Az eredmény optimális érzés és kiváló korongszabályozás.

Ami a hajlítási pontot illeti, a Vapor hokiütőknél ez a tengely alsó részében található. Ennek köszönhetően a Vapor hokiütők különösen népszerűek a támadók körében, akik a megfelelő eszközt keresik az éles és pontos csuklólövésekhez.

 

A technológia részletesen

Bauer UD Carbon

Kiváló játéktulajdonságok és nagy tartósság

A speciális UD szénszálnak köszönhetően a hokiütő kiváló játéktulajdonságokkal és hosszú élettartammal rendelkezik.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést