1350712

Bauer Supreme MACH Intermediate Sípcsontvédő

ID {{ productCode }}

Sípcsontvédő - Intermediate, Modellsor Supreme, Profi jégkorong, Védelmi fokozat magas , Vágja Anatómiai, Sípcsontvédő X-FLEX Shield shin cap with hinged flex allow for easier skating stride, Vádlivédő CURV Composite calf guard provide lightweight protection, Rögzítő rendszer 2 gumiszalag

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1350712

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Supreme

Bauer Supreme MACH Intermediate Sípcsontvédő

Bauer Supreme MACH Intermediate Sípcsontvédő

76.460 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Intermediate
Modellsor Supreme
A játékos teljesítményosztálya Profi jégkorong
Szezon 2023/2024
Szín fekete, Sárga
Védelmi fokozat magas
Vágja Anatómiai
Főbb fejlesztések CURV Composite calf guard, X-FLEX Shield shin cap
Technológia Bauer X-FLEX Shield, Bauer ErgoDynamic Lab, Bauer Curv® Composite
Sípcsontvédő X-FLEX Shield shin cap with hinged flex allow for easier skating stride
Térdvédő ErgoDynamic Lab knee cap provides deeper fit
Vádlivédő CURV Composite calf guard provide lightweight protection
Combvédő Flexible construction with HD foam
Öv kialakítás Comfort lock strap and wide calf strap keep the protection stable
Rögzítő rendszer 2 gumiszalag
Belső bélés Removable comfort liner with molded air channel and skate zone
Bélés anyaga THERMOCORE ZERO
Védettségi fok szerinti minősítés
100
A kényelem értékelése
100
Vásárlási ajánlásunk (teljesítmény/ár arány)
10
Termék típusa sípcsontvédő
Alkalmasság sportolásra jégkorong

Ismertetés

A(z) Sípcsontvédő Bauer Supreme MACH Intermediate jéghokis lábszárvédők serdülő jégkorongosok számára, akik a junior kategóriából a felnőtt jégkorongra váltanak. A védőfelszerelések nemcsak a sípcsontot, hanem a vádlit is védi. Mindenekelőtt elölről és oldalról az egész térdet körbeölelik, és leérnek a comb alsó részéig, ahol a nadrág már nem véd mozgás közben.

Ha tehát nem akarsz egészségügyi problémákat egy, a mozgás szempontjából nagyon fontos testrészed esetén, akkor nagyon figyelj oda a lábszárvédő kiválasztására. Válassz tehát megfelelő lábszárvédőket a védelmi szint és a teljesítményosztály szerint.

Védd a sípcsontodat, vádlidat és térded professzionális felszereléssel

A(z) Bauer Supreme MACH lábszárvédők a profi hokisok készültek és minden olyan játékos számára, aki a legjobbal akarja kényeztetni magát. A lábszárvédők teljeskörű védelmet nyújtanak a sípcsontok és a térdek számára a nagy intenzitású hoki során. Így a küzdelmek során mindent beleadhatsz, nem kell aggódni a sérülések miatt.

Ha ilyen gyakran jársz a jégen, a belső betét jobban elhasználódik. Ezért az ilyen szintű lábszárvédőknél találsz szellőzőnyílásokat, amelyek segítik a szellőzést, és nemcsak a kényelmet növelik, hanem meghosszabbítják a lábszárvédők élettartamát is.

Vigyázz a térdeidre maximális védelemmel

A(z) Bauer Supreme MACH lábszárvédő védelmi szintje magas. A professzionális sípcsont-, vádli- és térdvédő tökéletes választás a legmagasabb szinten játszó játékosok számára. Ha fokozott intenzitással játszol, és az ellenfelekkel való összecsapások keményen zajlanak, akkor maximális védelemre van szükséged, hogy megőrizd az egészségedet.

Első a biztonság

A(z) Bauer Supreme MACH lábszárvédők anatómiai szabással rendelkeznek. Az anatómiai szabásnak mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie, így a térd és a lábszár területén természetes formában kialakított, és megfelel, ha nagyobb szabadságot szeretnél mozgás közben.

Technológia (3)

Bauer X-FLEX Shield

Védelmező a mozgással szimbiózisban

Az X-FLEX Shield technológiával ellátott védő rugalmas csuklóval rendelkezik, amely nem korlátozza Önt korcsolyázás közben. Ellenkezőleg, anatómiailag alkalmazkodik a test egy részéhez, és amíg nem kell tudni a védőről, addig nem tud róla.

A technológia részletesen

Bauer ErgoDynamic Lab

Egy szoros ölelés

A protektor ErgoDynamic Lab technológiával készült kialakítása biztosítja a szoros illeszkedést. A testrész így teljesen be van zárva és teljesen védett.

A technológia részletesen

Bauer Curv® Composite

Fokozott védelem

A Curv Composite anyag teljes felületén maximális védelmet nyújt a kemény lövések, a kapufát érő ütközések és a hokiütő esetleges elszakadása ellen. A Bauer márka technológiája csökkenti a berendezés súlyát, de éppen ellenkezőleg, növeli a védelem hatékonyságát.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést