1350713

Bauer Supreme M5 PRO Intermediate Sípcsontvédő

ID {{ productCode }}

Sípcsontvédő - Intermediate, félprofesszionális jégkorong, amatőr kontaktversenyek, Modellsor Supreme, Védelmi fokozat fokozott, Vágja Anatómiai, Sípcsontvédő X-FLEX Shield shin cap with hinged flex allow for easier skating stride, Vádlivédő CURV Composite calf guard provide lightweight protection, Rögzítő rendszer Comfort lock strap and calf strap keep the protection stable

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1350713

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Supreme

Bauer Supreme M5 PRO Intermediate Sípcsontvédő

Bauer Supreme M5 PRO Intermediate Sípcsontvédő

59.960 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Intermediate
A játékos teljesítményosztálya félprofesszionális jégkorong, amatőr kontaktversenyek
Modellsor Supreme
Szezon 2023/2024
Szín fekete
Védelmi fokozat fokozott
Vágja Anatómiai
Főbb fejlesztések CURV Composite calf guard, X-FLEX Shield shin cap
Technológia Bauer X-FLEX Shield, Bauer ErgoDynamic Lab, Bauer AMP Flex, Bauer Thermo Max
Sípcsontvédő X-FLEX Shield shin cap with hinged flex allow for easier skating stride
Térdvédő ErgoDynamic Lab knee cap provides deeper fit
Vádlivédő CURV Composite calf guard provide lightweight protection
Combvédő Flexible construction with HD foam
Öv kialakítás Comfort lock strap and wide calf strap keep the protection stable
Rögzítő rendszer Comfort lock strap and calf strap keep the protection stable
Belső bélés Removable comfort liner with molded air channel
Bélés anyaga Bauer Thermo Max+
Védettségi fok szerinti minősítés
100
A kényelem értékelése
100
Vásárlási ajánlásunk (teljesítmény/ár arány)
10
Termék típusa sípcsontvédő
Alkalmasság sportolásra jégkorong

Ismertetés

A(z) Sípcsontvédő Bauer Supreme M5 PRO Intermediate jéghokis lábszárvédők serdülő jégkorongosok számára, akik a junior kategóriából a felnőtt jégkorongra váltanak. A védőfelszerelések nemcsak a sípcsontot, hanem a vádlit is védi. Mindenekelőtt elölről és oldalról az egész térdet körbeölelik, és leérnek a comb alsó részéig, ahol a nadrág már nem véd mozgás közben.

Ha tehát nem akarsz egészségügyi problémákat egy, a mozgás szempontjából nagyon fontos testrészed esetén, akkor nagyon figyelj oda a lábszárvédő kiválasztására. Válassz tehát megfelelő lábszárvédőket a védelmi szint és a teljesítményosztály szerint.

Lábszárvédők, amelyekre számíthatsz a küzdelem során

A(z) Bauer Supreme M5 PRO hokis lábszárvédők a teljesítményhokihoz. Ezek a védőfelszerelések már nagyon jó minőségű védelmet nyújtanak a sípcsont, a vádli és a térd számára. Így nem kell aggódni az esetleges ütközések miatt, amit lelkes hobbi játékosként is kihasználhatsz, ha hetente többször is jársz a jégre.

Ha ilyen gyakran jársz a jégen, a belső betét jobban elhasználódik. Ezért az ilyen szintű lábszárvédőknél találsz szellőzőnyílásokat, amelyek segítik a szellőzést, és nemcsak a kényelmet növelik, hanem meghosszabbítják a lábszárvédők élettartamát is.

Ellenáll a sípcsontot, vádlit és térdet ért ütéseknek

A(z) Bauer Supreme M5 PRO lábszárvédő védelmi szintje fokozott. Ha tehát a játék során nyomás alatt vagy, és a védők nem kímélnek, jobb védelemre van szükséged, nemcsak a sípcsontod és a vádlid, hanem különösen a térded számára. Szóval erősítsd meg a tested, számíts a becsapódásra, és sértetlenül megúszod a küzdelmet.

Első a biztonság

A(z) Bauer Supreme M5 PRO lábszárvédők anatómiai szabással rendelkeznek. Az anatómiai szabásnak mindenekelőtt kényelmesnek kell lennie, így a térd és a lábszár területén természetes formában kialakított, és megfelel, ha nagyobb szabadságot szeretnél mozgás közben.

Technológia (4)

Bauer X-FLEX Shield

Védelmező a mozgással szimbiózisban

Az X-FLEX Shield technológiával ellátott védő rugalmas csuklóval rendelkezik, amely nem korlátozza Önt korcsolyázás közben. Ellenkezőleg, anatómiailag alkalmazkodik a test egy részéhez, és amíg nem kell tudni a védőről, addig nem tud róla.

A technológia részletesen

Bauer ErgoDynamic Lab

Egy szoros ölelés

A protektor ErgoDynamic Lab technológiával készült kialakítása biztosítja a szoros illeszkedést. A testrész így teljesen be van zárva és teljesen védett.

A technológia részletesen

Bauer Thermo Max

Nedvességelvezető és antibakteriális kezelés

A Thermo Max anyagból készült bélés nagyon puha és kellemes tapintású. Összetétele hatékonyan vezeti el a nedvességet a bőrről, és ezáltal szabályozza a testhőmérsékletet. A bélés antibakteriális kezelést kapott, amely megakadályozza a nem kívánt baktériumok képződését és csökkenti a szagok kialakulását.

A technológia részletesen

Bauer AMP Flex

Erősebb lépés jobb korcsolyahajlítással

Továbbá a fűző utolsó hurkát is lazán hagyod? Az AMP Flex reagál a játékosok ilyen viselkedésére, és nagyobb előrehajlítást ad a korcsolyának, ami lehetővé teszi, hogy jobban belehajoljon a lépésébe. A technológia a korcsolya második és harmadik szeme között található.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést