1388867

Bauer GSX White Junior Blokkoló kesztyű

ID {{ productCode }}

Blokkoló kesztyű - Junior, Amatőr versenyek, Modellsor GSX, Védelmi fokozat alapszintű , Vágja egyetemes, Szín fehér, Bélés anyaga HD hab, Tenyér anyaga Nash

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1388867

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai GSX

Bauer GSX White Junior Blokkoló kesztyű

Bauer GSX White Junior Blokkoló kesztyű

55.470 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Junior
A játékos teljesítményosztálya Amatőr versenyek
Modellsor GSX
Termék típusa Blokkoló kesztyű
Alkalmasság sportolásra jégkorong
Védelmi fokozat alapszintű
Vágja egyetemes
Szín fehér
Bélés anyaga HD hab
Tenyér anyaga Nash
Rögzítő rendszer állítható pánt, Tépőzáras pánt

Ismertetés

A Bauer GSX segít megtanulni, hogyan kell a korongokat a lehető leggyorsabban kiütni a gyűrődésből. A nagyobb mozgástartomány, a jobb védelem és a könnyű anyagok lehetővé teszik, hogy minden kapus megtanulja a helyes ütéstechnikát az ütővel való ütéshez.

A kis pisztoly, amely minden hokikapust véd

Kezdjük a védőelemekkel: ezeket az oldalvédő képviseli, amelyet újonnan megerősítettünk, így megvédi a kezedet mind a mérgező lövésektől, mind az ellenféltől származó kellemetlen botcsapásoktól. A megerősített védőnek segítenie kell abban is, hogy az idő múlásával ne lágyuljon meg, és a lehető legtovább megőrizze eredeti alakját.

Egy továbbfejlesztett kesztyű mandzsettát is készítettünk az Ön számára. Ennek köszönhetően nem csak a megfelelő szögbe, hanem a számodra ideális és természetes pozícióba is beállíthatod a gombot. Ez megnyugtatja Önt, amit a mérkőzés során végig fenntart.

Könnyű és kiegyensúlyozott

A GSX könnyűsége minden bizonnyal hozzájárul a fent említett kényelemhez. 5%-kal könnyebb, mint az előző modellünk, így a keze nem lesz nehezebb, ahogy telnek a percek. Az összességében kiegyensúlyozott kialakítás hozzájárul ahhoz, hogy a kézidarab tökéletesen illeszkedjen a kezéhez még több súlyos beavatkozás után is.

A GSX minden tekintetben boldoggá tesz, de ugyanez nem mondható el a támadó ellenfelekről, akiket a bravúrral a kétségbeesés állapotába kergethetsz.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést