1388888

Bauer Elite Senior Kapus hoki mellény

ID {{ productCode }}

Kapus hoki mellény - Senior, Szín fekete szürke, félprofesszionális jégkorong, amatőr kontaktversenyek, Védelmi fokozat magas , Vágja egyetemes, Gerincvédő Thermomax + for breathability

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1388888

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Bauer  Elite Senior Kapus hoki mellény

Bauer Elite Senior Kapus hoki mellény

179.920 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Senior
Termék típusa kapus mellény
Alkalmasság sportolásra jégkorong
Szín fekete, szürke
Védelmi fokozat magas
Vágja egyetemes
A játékos teljesítményosztálya félprofesszionális jégkorong, amatőr kontaktversenyek
Nem unisex
Gerincvédő Thermomax + for breathability
Kulcscsont védő Molded Floating for protection
Szezon 2023/2024
Technológia Bauer Thermo Max +, Bauer Dynamic 3 flex
Értékelés a testreszabási lehetőség szerint
100
Értékelés a valós élet szerint
100
A kényelem értékelése
100
Állítható hosszúságú bicepsz védelem Igen

Ismertetés

A teljesítményt nyújtó kapusok számára egy új mellényt készítettünk a Bauer Elite sorozatból, amely ismét hoz néhány fejlesztést. És mire számíthatsz?

Hokimellény kapusoknak, akik komolyan veszik a fogást

Kiemelkedik az új hasi dizájn a hasi tokrendszerrel, amelyet úgy terveztek, hogy a mellény könnyen csatlakoztatható legyen az Elite nadrághoz, hogy kompakt védelmet biztosítson szinte az egész test számára. Ez a kapcsolat azt is lehetővé teszi, hogy könnyebben és gyorsabban térdelj és kacsázz - majd fürgén térj vissza az alap védekező állásodba. Pontosan megfelel a profi kapusokkal szemben támasztott jelenlegi követelményeknek.

Előnye, hogy az említett hasi fejlesztések nem csökkentették a klasszikus konstrukció előnyeit és előnyeit, amelyekkel ez a kapusmellény továbbra is rendelkezik. Még könnyebbé is tettük - körülbelül 5%-kal kevesebbet nyom, mint elődje.

Természetesen a hossza teljesen állítható - az ujjakat és magát a mellényt is beállíthatja a legjobb illeszkedés érdekében. Szóval fel az ingujjakat, és irány a kapu!

Technológia (2)

Bauer Dynamic 3 flex

Korlátlan mozgás a vállakban

Az új Bauer Dynamic 3 flex technológia még nagyobb mozgásteret tesz lehetővé vállában, mint amit a Bauer protektoroknál megszokott. Emiatt pokolian nehéz lesz ellőni melletted a kapu felső felében. Ugyanakkor még akrobatikus manőverek során sincs szabad terület a vállak körül.

A technológia részletesen

Bauer Thermo Max +

Nedvességelvezető és antibakteriális kezelés

A bélés gyártásához Bauer Thermo Max+minőségi anyagot használtak. A bélés könnyű és kellemes tapintású. Új összetételének köszönhetően még jobban elvezeti a nedvességet a bőrről és így szabályozza a testhőmérsékletet. Ezenkívül a bélés antibakteriális kezelést kapott, amely megakadályozza a nem kívánt baktériumok képződését és csökkenti a szagok kialakulását.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést