1366949

Babolat Shadow Tour Women English Rose Női teremcipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.

A Babolat Shadow Tour női angol rózsa beltéri cipőjét olyan nők számára tervezték, akik teljesítményt keresnek.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1366949

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Babolat  Shadow Tour Women English Rose  Női teremcipő

Babolat Shadow Tour Women English Rose Női teremcipő

51.630 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Szín rózsaszín
Éves begyűjtések 2023/24
Felső anyag háló
A cipő súlya (43.0 EUR): 250 g

Ismertetés

A Babolat Shadow Tour női angol rózsa beltéri cipőjét olyan nők számára tervezték, akik teljesítményt keresnek. Ez a cipő reagál a gyors irányváltozásokra, és véd az ismételt ütések és a sérülések elleni ütésektől, a profi játékosok is értékelik kényelme és lélegző anyagai miatt.

A Michelin és a Babolat együttműködött egy különleges, figyelemre méltó teljesítményű talp kifejlesztésében: a háromdimenziós markolat és az egyedi gumikompozíció garantálja a robbanásveszélyes mozgásokat és a szabályozott hirtelen megállásokat anélkül, hogy a tartósság rovására kerülne.

Játssz teljes biztonságban

A nehéz terheket elviselő sarkot kettős sűrűségű talp védi, amely sokkokat csillapít, miközben segíti a reflexiót. A cipő kialakítását úgy tervezték, hogy bármilyen típusú állásban támogassa a lábat; a felső anyag formálja a láb alakját, miközben megakadályozza a láb mozgását a cipő belsejében.

Teljesítmény és kényelem

A Shadow Tour modell néhány órás játék után is kényelmes: puha nyelv és magas gallér borítja a lábat, az antibakteriális alakú belső talp körülveszi a láb alakját és megakadályozza a szagok megjelenését, a felső anyag pedig lehetővé teszi a láb lélegzését. Két hálós laminálással és perforált habbal a felső légáteresztő, támogató és tartós az optimális és tartós teljesítmény érdekében.


Technológia (3)

Active Sculpture

Robbanékony mozgású talpminta

Az intenzív kitérések, a hirtelen irányváltások és a robbanásszerű mozgás jellemző a teremsportokra. A válságos pillanatok jobb kezelésében segít az Active Sculpture talp háromhelyes mintája, amely a legjobbat tudja kipréselni belőled.

A technológia részletesen

Power Straps

A cipőfűző erősebbé tesz

A cipő megerősített részének, a Power Straps technológiának köszönhetően magabiztosan lépkedhet majd. Két erős heveder segít megőrizni a stabilitást az oldalsó kanyarokban.

A technológia részletesen

KPRS-X

Elnyeli az ütéseket

A cipők speciális sarokpárnával, az úgynevezett Babolat KPRS-X rendszerrel rendelkeznek, amelyet a teniszezők speciális igényeire terveztek. A játék során a játékosok meghatározott szögben lépkednek, és a kiváló minőségű habszivacsból készült EVA betétnek köszönhetően jobban védett lesz a sarka és a lába.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést