1419181

adidas Barricade 13 M FTWWHT/CBLACK Férfiteniszcipő

ID {{ productCode }}

Férfiteniszcipő - Ajánlott felület minden felület, Szín zöld fehér, mérkőzés és verseny bevetése

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1419181

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
adidas  Barricade 13 M FTWWHT/CBLACK  Férfiteniszcipő

adidas Barricade 13 M FTWWHT/CBLACK Férfiteniszcipő

54.130 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Ajánlott felület minden felület
Éves begyűjtések 2024
Szín zöld, fehér
Gyűjtemény Australian Open 2024
Ő használja Stefanos Tsitsipas, Félix Auger-Aliassime
Ajánlott használat mérkőzés és verseny bevetése
Felső anyag háló, rugalmas, ultra-ellenálló szintetikus szövet
Középső talp anyaga adidas Bounce 2.0
A talp anyaga: Adiwear

Ismertetés

Adidas Barricade 13 M FTWWHT/CBLACK férfi teniszcipő minden felületre és betonra tapasztalt és versenyző játékosoknak. Tarts mindent kézben a pályán. Ez a teniszmodell intuitív fűzőrendszerrel rendelkezik a maximális megerősítés érdekében. A neoprén nyelv alkalmazkodik a láb formájához. A Geofit rendszer a saroknál biztosítja a kényelmet. Párnázott Bounce középtalp és TPU megerősítés a cipő közepén a maximális kényelem és stabilitás érdekében. A cipő belsejében az adidas szóvédjegy strapabíró RPU-ból készült.

Egy legenda visszatérése

Az adidas barikádok visszatértek! Ez a legendás teniszcipőmodell néhány évvel ezelőtt az egyik legnépszerűbb tornacipő volt a pályán. Például Novak Djokovic is játszott ilyenben. Néhány év kihagyás után visszatértek, és nagyon jól néznek ki. A design modernebb és a korral halad. Ez azonban még mindig a legigényesebb játékosok cipője. Az egyik legnehezebb tornacipő, kiváló stabilitással és bokavédelemmel. A Bounce csillapítás ideális a teljesítményteniszhez, mivel nem túl kényelmes, és kiválóan visszaadja a játékosnak az energiát. Egyedülálló az új Tuned Fit fűzőrendszer, amely aszimmetrikus, és jobban rögzíti a lábat a helyén. A Barrikádok esetében hagyományos a nagyon kényelmes neoprén nyelv, amely alkalmazkodik a lábfejhez. Az innovatív Torsion System optimális torziós merevséget biztosít az agresszív mozgáshoz a pályán. A Geofit párnázási technológia kiváló kényelmet biztosít. Ismét egy matt cipő, tisztességes mennyiségű minőségi anyaggal. Ezeket a cipőket érezni fogod a lábadon, de éppen ez teszi őket olyan megbízhatóvá még egy kemény versenyen is.

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző -

Technológia (5)

adidas Bounce

Cselekvés és reakció

Az aktív adidas Bounce párnázás a középtalpban sokkal erősebb, mint a hagyományos EVA habok. Az ütközés után jobban képes elnyelni az energiát, majd felhasználni a további mozgáshoz. Minden lépésed olyan lesz, mint a pamut, ugyanakkor a cipő új energiát ad az ereidben.

A technológia részletesen

adidas Torsion System

A természetesen helyes lábmozgásért

Az adidas TORSION® SYSTEM technológia használata biztosítja a láb mobilitását a természetes tartományában, és egyben védi a lábfejet a túlzott csavarodástól.

Mi az a torzió?

Maga a torzió csak a mozgás leírása, ami az adott csontterület ellenkező irányú csavarását jelenti.  

Ami a lábat illeti, a láb elülső és hátsó része között csavar van.

Ez a mozgás a lábfejben történik 5 kis csonton keresztül. A természetes mozgástartomány körülbelül 30° befelé (mediálisan) és körülbelül 15° kifelé (oldalirányban). A láb torziós mozgása passzív mozgás, ami azt jelenti, hogy nem izomösszehúzódás okozza, hanem reakció a láb terhelésére.

Hogyan működik?

A sportcipőkben a TORSION SYSTEM feladata, hogy lehetővé tegye a láb természetes torziós mozgását terhelés közben (30°/15°), és egyben védjen a jelentősen megnövekedett torziós mozgástól és a lábfej sérülésétől. Ahhoz, hogy a rendszer ezt a funkciót elláthassa, a torziós elemeket pontosan egymáshoz kell igazítani.

A technológia részletesen

adidas Adiwear

Merev és strapabíró talp

A különleges, egyedi gumiból készült adidas Adiwear talp rendkívüli tartósságával tűnik ki.

A technológia részletesen

adidas Geofit®

Kényelmes párnák

A cipő az adidas GEOFIT® technológiával van felszerelve, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy észrevehetően növelje a kényelmet sportcipők viselése során, amelyeknek egyszerűen "illeszkedniük" kell. Ebből a célból speciális memóriahabból készült, anatómiailag kialakított párnák kerülnek a cipő felső részébe.

A technológia részletesen

adidas Tuned Fit

Szorosabb fűzés

Az innovatív Tuned Fit fűző aszimmetrikus formával rendelkezik, amely a lábfej közepétől a külső oldalsó rész felé halad. Ennek köszönhetően a láb erősebben rögzül a cipőben, és sziklaként tart az igényes lépések, kitörések és csúszások során.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést