46990 HUF

Yonex Power Cushion Cascade Drive Yellow Férfiteremcipő

A tapasztaltabb játékosok számára a Yonex Power Cushion Cascade Drive Yellow férfi teremcipő nagyszerű kényelmet, tartósságot és vidám, modern dizájnt kínál.

Válassz színt

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1375722

Yonex  Power Cushion Cascade Drive Yellow  Férfiteremcipő

Yonex Power Cushion Cascade Drive Yellow Férfiteremcipő

A termék átmenetileg nem kapható

Tulajdonságok

Szín Sárga
Éves begyűjtések 2022/23
Felső anyag textil
A cipő középső részének anyaga Yonex Power Cushion
Egyedülálló Yonex Rubber
Lejátszó szintje kiképzési bevetés, verseny- és versenyfeladatok
Lengéscsillapítás sarokcsillapító zóna, elülső csillapítási zóna

Ismertetés

A tapasztaltabb játékosok számára a Yonex Power Cushion Cascade Drive Yellow férfi teremcipő nagyszerű kényelmet, tartósságot és vidám, modern dizájnt kínál. A híres Yonex márka új modellje az első, amely két új funkcióval rendelkezik: Memory Foam talpbetéttel és egyedülálló Cascade Drive felsőrész kialakítással.

Rugalmas, ugyanakkor erős és nagyon légáteresztő, ami zárt beltérben kétszeresen is előnyös. Ennek eredményeképpen egy nagyon kényelmes és jóképű modell, amely kiegyensúlyozott tulajdonságokkal rendelkezik minden típusú beltéri sportoló számára. Tollaslabdához / squashhez / asztaliteniszhez és más dinamikus sportokhoz a legalkalmasabb.

Technológia (6)

YONEX Hexagrip Sole

Jobb fogás és könnyebb anyag

A Hexagrip Sole technológiát a fürge és stabil lábmunkára tervezték. A Hexagrip minta egy új tervezésű anyagból készült, amely 3%-kal jobb tapadást biztosít, és 20%-kal könnyebb, mint a hagyományos anyag.

A technológia részletesen

YONEX Round Sole

Sima mozgás és maximális energiaátadás

A YONEX kerek talpat úgy tervezték, hogy általános támogatást nyújtson a gyors és sima lábmunkához. A cipőbe integrált technológia minimalizálja az energiaveszteséget, sima mozgást és maximális energiaátvitelt biztosít.

A technológia részletesen

YONEX Toe Assist Shape

Feltartott hüvelykujj a lábtartásért

A cipő formája a Toe Assist Shape technológiával kiemeli az orr középső pozícióját. Ennek köszönhetően még a nagyobb hüvelykujjjal rendelkező játékosok is maximális támogatást kapnak. Mellékhatás a lábboltozat nagyobb megtámasztása és a stabilabb sarok.

A technológia részletesen

YONEX Power Cushion

YONEX Power Cushion

A Power Cushion Systemnek köszönhetően a cipő elején és hátulján lévő ütéseket hatékonyan tompítja két speciális, kettős sűrűségű habból készült párna, amely biztosítja a kezdeti ütközés egyenletes eloszlását, és így hatékonyan kiküszöböli a láb ütéseit. és az egész lábát.

A Power Cushion rendszert jól szemlélteti egy leeső tojásról készült videó (2 m magasságból), amikor az ütközés után a becsapódási energia a környezetbe kerül, a tojás párnaszerűen leesik, és törés nélkül ismét felpattan.

Speciális kivehető Power Cushion talpbetét három beépített oldalirányú torziós stabilizátorral (kettő a cipő belsejében, a harmadik a külső oldalon) meghatározza a láb helyes helyzetét és helyzetét, megakadályozza a lábfej oldalirányú mozgását a cipőben és növeli a cipő általános stabilitását is
Ennek köszönhetően hatékonyan csökkenti a láb alá kerülés kockázatát.

A technológia részletesen

YONEX Memory Foam Insole

Memóriakártya

A talpbetétben lévő YONEX memóriahabos talpbetét segít a láb természetesebb összekapcsolásában a cipővel. Minden láb egyedi, ezért egyedi lenyomatot érdemel a cipő belsejében. A memóriahabnak köszönhetően a cipő belseje minden lábtípushoz alkalmazkodik, és egyben növeli a viselési kényelmet minden irányban, megerőltető mozdulatoknál.

A technológia részletesen

YONEX Durable Skin - Cascade Drive

Tartósabb és kényelmesebb felsőrész

A tartós YONEX Durable Skin - Cascade Drive új generációs felsőrésze a tartósságot az elasztikus gumipáncél és a puha kötött belső konstrukcióval kombinálja. Ennek eredményeként a cipő nagyon kényelmes, könnyen reagál a hajlításra, ugyanakkor stabil tartást biztosít a lábnak a hirtelen mozgásváltások során.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést