1431594

Warrior Ritual G7 Black Junior Kapus lábszárvédők

ID {{ productCode }}

Kapus lábszárvédők - Junior, félprofesszionális jégkorong, amatőr kontaktversenyek, Modellsor Ritual, Védelmi fokozat fokozott, Vágja Hybrid, A szünetek száma egy , Szín fekete, Rögzítő rendszer Doubled elastic knee & calf strapping

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1431594

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Ritual

Warrior Ritual G7 Black Junior Kapus lábszárvédők

Warrior Ritual G7 Black Junior Kapus lábszárvédők

216.570 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Junior
A játékos teljesítményosztálya félprofesszionális jégkorong, amatőr kontaktversenyek
Modellsor Ritual
Védelmi fokozat fokozott
Szezon 2024/2025
Vágja Hybrid
A szünetek száma egy
Szín fekete
Termék típusa Kapus lábszárvédők
Alkalmasság sportolásra jégkorong
Rögzítő rendszer Doubled elastic knee & calf strapping
Flex profil Stiff thigh rise
Magfelépítés Clean construction, Lightweight design with high quality materials
Kapus mamut vége Active response toe and heel straps
Térd rögzítési rendszer Optimized Knee Drive System

Ismertetés

A fiatal jégkorong reménységek számára tökéletes junior kapus lábszárvédőket kínálunk! A(z) Kapus lábszárvédők Warrior Ritual G7 Black könnyűek és rugalmasak, így a fiatal játékosok gyorsan fejleszthetik képességeiket. A tartós anyagoknak köszönhetően ellenállnak a kemény edzéseknek és a mérkőzéseknek. A biztonság és a kényelem az első, így nem kell aggódnod a kis kapusod miatt.

Középszint a komolyabb hoki rajongók számára

Azon játékosok számára, akik nagyobb teljesítményt szeretnének elérni a pályán, a(z) Warrior Ritual G7 Black teljesítmény szintű kapus lábszárvédő a tökéletes választás. A továbbfejlesztett konstrukciónak és az ellenállóságnak köszönhetően biztosítják a szükséges támogatást és stabilitást. A könnyű anyagoknak köszönhetően felgyorsíthatod a reakciókat és könnyedén manőverezhetsz. Teljesítményhoki kapus lábszárvédőnkkel maximális szinten játszhatsz.


Fokozott védelem a teljesítményre törekvő kapusok számára

A(z) Kapus lábszárvédők Warrior Ritual G7 Black fokozott védelemmel rendelkező kapusok számára készültek, akik teljesítményszinten játszanak és magasabb szintű védelmet igényelnek. Ezek a kapus lábszárvédők erős anyagokból készülnek, és kiváló védelmet nyújtanak a kemény lövések ellen. Ráadásul fokozott párnázottsággal rendelkeznek, hogy megvédjék a lábadat a kemény ütésektől és a rázkódásoktól. Ezekkel a kapus lábszárvédőkkel magabiztosan és sérülésektől való félelem nélkül játszhatsz.

Univerzális szabás

A(z) Kapus lábszárvédők Warrior Ritual G7 Black a „Hibrid” kategóriából kiváló választás azoknak a játékosoknak, akiknek a rugalmasság és a védelem optimális egyensúlyára van szükségük. A(z) Warrior Ritual G7 Black egyesíti a hagyományos és a modern szabás előnyeit, lehetővé téve a játékosok számára a gyors mozgást, miközben kiváló tartást és biztonságot nyújtanak. A(z) Warrior Ritual G7 Black segítségével maximális teljesítményt érhetsz el a jégen.

Kapus lábszárvédők jégkoronghoz

A(z) Kapus lábszárvédők Warrior Ritual G7 Black jégkorongozásra tervezték. Az optimális stabilitás és tartósság a legfontosabb jellemzői. A kiváló minőségű anyagokkal és a masszív kivitelezéssel ezek a kapus lábszárvédők kiváló kontrollt és támogatást nyújtanak a kapusok számára a jégen. Kényelmes viseletre és könnyű kezelhetőségre tervezték őket a pályán, a(z) Warrior Ritual jégkorcsolyázáshoz tökéletes választás bármilyen szinten játszó játékos számára.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést