adidas Formotion

Szabad mozgás

Az adidas FORMOTION technológia inspirációja az emberi test sport közbeni mozgásának változatossága volt. A megfelelő mozdulatoktól függően a test rugalmas és rugalmas, majd pedig szilárd és stabil. Ezért az adidas olyan ruházati koncepciót dolgozott ki, amely megfelel ezeknek a követelményeknek. A FORMOTION ruházat ezért az emberi testhez hasonlóan háromdimenziósan formálódik, hogy alkalmazkodni tudjon a test formájához, és egyben támogassa az extrém terhelés alatt álló izmokat. Ugyanakkor a szövet kompressziót fejleszt, ahol csak szükség van rá, és más területeken abszolút mozgásszabadságot, további védelmet, valamint kivételes szellőzést biztosít a magas hő- és izzadságtermelésű zónákban.

A FORMOTION három speciális sportterületen optimalizálja a sportoló mozgását: a lineáris mozgású sportok, például a futás, a forgó mozgású sportok, mint a tenisz és a spirális mozgású sportok, például a futball.

A FORMOTION technológia azonban sokkal tovább megy, és támogatja a sportolókat a sportágukra jellemző mozgásokban. Többek között ezt a célt szolgálja a Power Band technológia. Rendkívül rugalmas anyagot használ, amely nagyon hatékonyan képes felvenni és leadni az energiát, ami segít az izomtevékenység szabályozásában és támogatásában bizonyos területeken. Az eredmény az optimális mozgásmenet garanciája edzés vagy verseny közben.

Megjelenítve 0–0 összesen ennyiből 0

Sajnos nem találtunk semmit :(

Az általad megadott kifejezésre nem találtunk semmilyen terméket az adatbázisunkban.

Semmi gond, próbáld meg újra. Vagy hívj fel bennünket, de akár írhatsz is. Szívesen segítünk a keresésben.

Tanácsot adunk

Ha tanácstalan vagy, hívj fel bennünket az (+36) 1655 5705 telefonszámon vagy írj az info@sportega.hu címre.