91620 HUF

ProKennex Kinetic Q+15 Pro (305 g) Black/Blue 2021 Teniszütő 3

Teniszütő - Húrozott ütő nem, Teniszütő súlya 305 g, Teniszütő kiegyensúlyozás 320 mm, Pontos fejméret 677 cm2, Húrozási sűrűség 16 x 19

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 133321

A modell további ajánlatai Kinetic

ProKennex Kinetic Q+15 Pro (305 g) Black/Blue 2021  Teniszütő 3

ProKennex Kinetic Q+15 Pro (305 g) Black/Blue 2021 Teniszütő 3

A termék átmenetileg nem kapható

Tulajdonságok

Modellsor Kinetic
Éves begyűjtések 2021
Húrozott ütő nem
Súlyosztály nehezebb ütők (300-314 g)
Teniszütő súlya 305 g
Az ütő kategóriája és egyensúlya 316 - 325 mm
Teniszütő kiegyensúlyozás 320 mm
Kategória és fejméret (660-689 cm2)
Pontos fejméret 677 cm2
Ütő hossz kategória hosszabbított hossz (690-705 mm)
Teniszütő hossza 699 mm
Húrozási sűrűség 16 x 19
Keretszélesség 26 mm
Lendítési súly (fonottal) 335
Racket keret anyaga: Spiral Tech Carbon, High Modulus Graphite
A keret merevsége: 72
Használt alapcsomagolás ProKennex Synthetic
Ajánlott kötési feszültség 22.0 - 29.0 kg
Kategóriajátékosok számára készült továbbfejlesztett
Sűrűség comfort
Szín fekete

Ismertetés

ProKennex Kinetic Q+15 Pro (305 g) Fekete/Kék 2021 teniszütő haladó és tapasztalt hobbijátékosok számára a Kinetic Quadfocus technológiával a nagy kényelemért. Az ütő nagyobb, 677 cm2-es fejjel rendelkezik a könnyebb ütés érdekében. Emellett 1,5 cm-rel meghosszabbítható, így messzebbre nyúlhatsz vele. A széles, 26 mm-es váznak köszönhetően az ütő kiváló stabilitással és hatalmas energiapotenciállal rendelkezik.


Hatalmas teljesítmény a tapasztaltabb hobbisták számára

Ez az ütő ideális a tapasztalt amatőr játékosok számára, akik nagyobb stabilitást szeretnének az ütésnél, veszélyes erővel és pörgéssel kombinálva. A Ki Q+15 Pro 677 cm2-es fejével gazdaságosabb, mint egy 645 cm2-es standard ütő. A 69,9 cm-es hosszúságával az alapvonalon és az adogatóknál is lenyűgöző erőpotenciállal rendelkezik. A Ki Q+ 15 Pro (305 g) a Kinetic Quadfocus technológia legfejlettebb változatával rendelkezik, amely a mozgó tömeget az ütőfej kulcsfontosságú pontjaira osztja el, így nagyobb védelmet nyújt a rezgések, ütések és a vázcsavarodás ellen. A Comfort Cap technológiának köszönhetően a ProKennex a hátsó sapkába helyezi a Kinetic rendszert, ami még nagyobb védelmet nyújt a kéznek az ütközés során fellépő heves rezgésekkel szemben. A Q+15 Pro kemény SpiralTech Carbon rétegezéssel is rendelkezik, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a légzsákokat a grafit rétegezésből, hogy nagyobb szilárdságot és csillapítást biztosítson. Az alapvonalról történő ütésnél a Ki Q+ 15 Pro (305 g) lényegesen nagyobb lengősúlyt (335 pontot!) képvisel, mint a könnyebb Ki Q+ 15 (285 g). Ez jobban átirányítja a magasabb tempót az ellenfélre, és agresszívan játszik. A mérsékelt ütéseket és a blokkolt labdákat könnyű mélységgel jutalmazza. Azok számára, akik gyorsan lendítik ezt az ütőt, hatalmas, 26 mm-es keretszélességgel rendelkezik. Amellett, hogy nagyon stabil a röplabdáknál, ez az ütő a megnövelt hosszúságának köszönhetően az adogatásokhoz is ütőerőt ad. Összességében ez egy nagyszerű választás azoknak a játékosoknak, akik egy gazdaságosabb midplus ütőt szeretnének, lenyűgöző stabilitással és nagy erővel. Kellemes bónusz a fejlett Kinetic technológia, amely kíméletes a kézhez.


 

- Michal Bayerl, 2. osztályú teniszedző, TenisovyTest.cz -

Technológia (4)

PRO KENNEX Spiral Tech Carbon

Pro Kennex Spiral Tech Carbon

A Spiral Tech Carbon technológia több rétegben egyesíti a speciálisan elkészített spirálgrafitot és a nagy modulusú grafitot (amelyet általában a ütőgyártásban használnak). A spirálgrafit kiváló csillapítási képességekkel rendelkezik, a High Modulus Graphite pedig biztosítja a nagyon szükséges teljesítményt és vezérlést. Nano Epoxy-val kombinálva ez az anyag egyedülálló szilárdságot, szilárdságot és maximális kontrollt biztosít.

A technológia részletesen

PRO KENNEX Kinetic Série Q

A Kennex Kinetic Q számára

Az innovatív "Q" rendszer ugyanazon az elven működik, mint a standard Kinetic rendszer, ahol a lendítés és a labda ütése során keletkező mozgási energia stabilizálja a teniszkeretet, jelentősen csökkentve a teniszező kezére továbbított ütközési lökés- és vibrációs impulzusokat, amelyek kar-egészségügyi problémákat okoz. A kinetikus "Q" a labda optimális ütközési pontját ("sweet spot") a teljes játszhatóság 54%-ára növeli a húrágy területén. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy jobb irányítással, kevesebb erőfeszítéssel és ami a legfontosabb, kevesebb kar kopással lehet felgyorsítani a játékot. A ütő fejében 4 kinetikus tömegű generátor látható négyszögletes helyzetben.

A technológia részletesen

PRO KENNEX Comfort Cap

Kényelmes fogantyú sapka

A ProKennex karbon bevonatot ad a hátul lévő Kinetic mikrosapkákhoz. Ez a Comfort Cap névre keresztelt markolattechnológia régóta a Kinetic termékcsalád része. Mozgó tömeget használ, amely „kategóriájában a legjobb csillapítás ” és kényelmet biztosít.

A technológia részletesen

PRO KENNEX Kinetic Quadfocus Technology

Az új generáció kinetikája

Ez a Quadfocus technológiának nevezett harmadik generációs Kinetic rendszer magában foglal egy ionos bevonási eljárást, de a kinetikus kamrák elhelyezését is csak négy rekeszbe koncentrálja a fej körül: 10 és 2, valamint 8 és 4 órakor. A másodlagos tömegnek a keret kevésbé stabil területeire való áthelyezésével a ProKennex egy erősebb felépítésű ütőt hozott létre, amely jobban kihasználja a Kinetic technológia kézkímélő tulajdonságait.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést