123710

adidas Ultraboost 21 Cloud White Női futócipő

ID {{ productCode }}

Tesztelj 101%-ra. Nem stimmel? Visszaküldheted! Tudj meg többet.

Használd az adidas Ultraboost 21 Cloud White női futócipőt fehér színben az úton és stílusos cipőként a városban.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 123710

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Ultraboost 21

adidas  Ultraboost 21 Cloud White  Női futócipő

adidas Ultraboost 21 Cloud White Női futócipő

47.470 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Ultraboost 21
Nem nők
Szín fehér
Drop 10 mm
Tömeg 340 g
Stabilitás semleges
A futás típusa Entraînement

Ismertetés

Tapasztald meg a szédítő energia-visszanyerést az adidas Ultraboost országúti futócipőben, amely minden lépést egy kis robbanássá változtat. Ne várj semmire, és vágj bele a hosszú, kényelmes, mégis gyors futás élményébe, mert az Ultraboost 21 futócipő új generációja bumerángként adja vissza az energiádat.

6% több

Az Ultraboost 21 6%-kal több energiakapszulát tartalmaz a középtalpban. Ez nagyobb teljesítményt és kényelmet jelent minden lépésnél és pattintásnál. Ez nehezebbé teszi a cipőt (310 g), de az innovatív BOOST technológiának köszönhetően ezt megengedheti magának.

LEP torziós rendszer

Ha a több BOOST több energia-visszaadást és kényelmet jelent, akkor a LEP (Linear Energy Push) torziós rendszer még közelebb viszi az Ultraboost futócipőt a teljesítményhez. Stabilizálja a cipőt, így még a pronált lábfejű futóknak sem kell aggódniuk. Ráadásul az Ultraboost 21 az LEP-nek köszönhetően 15%-kal dinamikusabb.

Az óceánból származó anyagok

az adidas arról ismert, hogy nagy hangsúlyt fektet az óceánokból visszanyert, újrahasznosított műanyagok használatára. Az Ultraboost 21 felsőrésze Primeknit+ anyagból készült, amely nemcsak kényelmesen öleli a lábat, hanem a környezetet is kíméli.

Kontinentális talp

Ahhoz, hogy a futásodnak kellő lendületet adjon, az adidas mérnökei Continental gumival látták el a talpát. A sebesség szó szerint a kezedben van.

Náhled videa

az adidas Ultraboost 21 fehér színben is kapható, fekete csíkokkal.


Technológia (3)

adidas Boost

Nem kellenek szárnyak, a forradalmi hab feldob

Kifogy a lé a meccs vége felé? A Boost technológia forradalmian új habszivacsot tartalmaz a talpban, amely új energiával tölt fel. Több ezer energiakapszula aktiválódik minden ütésnél, és a visszapattanás után megváltozott embernek fogod érezni magad egy sportverseny elején.

A technológia részletesen

adidas Primeblue

Primeblue egy jobb világért

A termék teteje ökológiai módon Primeblue anyagból készült, ami garantálja, hogy minimum 50%-ban újrahasznosított műanyagból készül az anyag. Ez a termék így segít csökkenteni az óceánokban felhalmozódó műanyaghulladékot. Fuss a jó mozgásérzésért és a jobb lélekérzetért.

A technológia részletesen

adidas Torsion System

A természetesen helyes lábmozgásért

Az adidas TORSION® SYSTEM technológia használata biztosítja a láb mobilitását a természetes tartományában, és egyben védi a lábfejet a túlzott csavarodástól.

Mi az a torzió?

Maga a torzió csak a mozgás leírása, ami az adott csontterület ellenkező irányú csavarását jelenti.  

Ami a lábat illeti, a láb elülső és hátsó része között csavar van.

Ez a mozgás a lábfejben történik 5 kis csonton keresztül. A természetes mozgástartomány körülbelül 30° befelé (mediálisan) és körülbelül 15° kifelé (oldalirányban). A láb torziós mozgása passzív mozgás, ami azt jelenti, hogy nem izomösszehúzódás okozza, hanem reakció a láb terhelésére.

Hogyan működik?

A sportcipőkben a TORSION SYSTEM feladata, hogy lehetővé tegye a láb természetes torziós mozgását terhelés közben (30°/15°), és egyben védjen a jelentősen megnövekedett torziós mozgástól és a lábfej sérülésétől. Ahhoz, hogy a rendszer ezt a funkciót elláthassa, a torziós elemeket pontosan egymáshoz kell igazítani.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést