195987

Mizuno Wave Horizon 6 Black Női futócipő

ID {{ productCode }}

A Mizuno Wave Horizon 6 női futócipő alkalmas versenycipőnek a 3,5 óra alatti maratoni célidővel rendelkező futók számára. Gyorsabb futók számára, akiknek a maratoni ideje 3 óra alatt van, alkalmas edzésre.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 195987

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Wave Horizon

Mizuno Wave Horizon 6 Black Női futócipő

Mizuno Wave Horizon 6 Black Női futócipő

68.290 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Modellsor Wave Horizon
Nem nők
Alkalmasság sportolásra fuss
Szín fekete
Drop 8 mm
Tömeg 270 g
Stabilitás pronációs támogatással

Ismertetés

Nagyfokú csillapítás és energiaátvitel a nagyobb sebesség érdekében. A WAVE HORIZON 6 új verziója újradefiniálja a pronáció-képes lábbelik kényelmének lehetőségeit. A MIZUNO ENERZY Core és a MIZUNO WAVE technológiák kombinációjának köszönhetően magas szintű stabilitást, ugyanakkor kiváló csillapítást biztosít. Az eredmény egy sima és lágy pedálozás élménye, olyan energiával töltve, amely új és új távlatok felfedezésére ösztönzi Önt.

Minimális sérülés a felfüggesztés és a jobb stabilitás miatt

Mizuno Wave

A Mizuno Wave egy egyedülálló technológia, amely két látszólag ellentétes elemet ötvöz, amelyeknek minden jó futócipő alapját kell képezniük – a párnázást és a stabilitást. Futás közben az ember mozgásszervi rendszere számos ütközési erőnek és ütésnek van kitéve, a jó rugózás és a stabilitás érzete segít minimalizálni a sérülésveszélyt. A hullámlemez kiváló csillapítást biztosít az ütközési erők teljes felületén történő elosztásával.

Természetes lábmozgás

A legmodernebb mozgásrögzítési technológiát (3D mozgásrögzítést) és biomechanikát alkalmazva a Mizuno saját cipőépítési koncepcióval áll elő a DynamotionFit segítségével, amely természetesen együttműködik a láb mozgásával.

Vedd vissza az energiádat

A Mizuno Enerza párnázással ellátott középtalp gondoskodik arról, hogy futás közben a lehető legmagasabb legyen az energiavisszaadás. Felülmúlja a kényelmes futással szemben támasztott összes elvárást.

Energia mag

A transzlációs mozgás létrehozásához a sarok és a lábujj MIZUNO ENERZY CORE- vel van felszerelve a nagy teljesítmény és az energiavisszaadás érdekében. Úgy tervezték, hogy elnyelje a talaj ütéseit, és zökkenőmentesen vigye fel a súlyt a sarokról a lábujjakra.

Szilárd láb

A cipő felső részén található Mizuno Aero Hug technológia szilárdan a helyén tartja a lábat futás közben. Elasztikus és puha anyagának köszönhetően nem veszíti el a megszokott kényelmet.

Kivehető prémium bélés

Kiváló minőségű, kivehető Mizuno Premium Insock ívtámasszal a nagyobb kényelemért és párnázásért játék közben.

Fogd, fogd!

Az új Mizuno Smooth Ride technológia minimalizálja a különbségeket a gyorsítás és lassítás során. Ez biztosítja a legkényelmesebb érzést futás közben.

Könnyű és kényelmes

A cipők középtalpa rendkívül könnyű, egyedi keverékből készült, amely biztosítja a kényelmes sportolást. Lábára még az igényes teljesítmények során is gondoskodni fog.

Tartós és ragadós

A rendkívül strapabíró Mizuno X10 széngumi növeli a talp tartósságát és javítja a cipő tapadását. Ennek köszönhetően cipője egy szezonnál tovább bírja.

Főbb jellemzők:

  • A MIZUNO ENERZY Core kivételes kényelmet és energiaátvitelt biztosít.
  • A MIZUNO WAVE középtalp és a megemelt talpszélek megakadályozzák a túlzott pronációt.
  • Szélesebb talpforma a nagyobb stabilitás érdekében
  • A sima és rugalmas felső anyag hozzájárul a kényelemhez

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést