143258

Gyerekkerékpár GT Stomper 20 Ace fehér

ID {{ productCode }}

A GT Stomper 20 Ace 2021 ideális kerékpár a gyerekek számára, a Legit Fit rendszerrel, amely biztonságosabbá teszi a kerékpárt.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 143258

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Gyerekkerékpár GT  Stomper 20 Ace fehér

Gyerekkerékpár GT Stomper 20 Ace fehér

206.800 Ft
175.270 Ft
Spórolsz 31.530 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 175.270 Ft

Tulajdonságok

Nem gyerek
Karakter magasság 122 - 135 cm
Kerék átmérője 20"
Építés Fix villa
Váz anyaga alumínium
Szín fehér
Az átutalások száma 1x7
Fékek A fékek

Ismertetés

A GT Stomper 20 Ace 2021 ideális kerékpár a 4-8 éves korú gyermekek számára. A kerékpár a Legit Fit rendszerrel van felszerelve, amely biztonságosabbá teszi a kerékpárt. A kerékpárhoz állvány is tartozik, ami biztosan jól fog jönni gyermeke számára.

Náhled videa

Bármilyen stílust képes kezelni

A kerékpár valóban minden gyermek számára, bár a GT tisztában van azzal, hogy minden gyermeknek egyedi vezetési stílusa van, amely a felnőtté válás során is változik . Emiatt a GT áttervezte az összes gyermekkerékpárját, amelyek mostantól a Legit Fit rendszert használják.

Törhetetlen gép

A GT cég biztosan nem fukarkodik az anyagokkal, ha gyermekkerékpárokról van szó . És minden modell, beleértve ezt is, a weboldalon ugyanolyan minőségű és tartósságú, mint a többi felnőtt kerékpár, ami kétszeresen hasznos a gyerekek számára. Ezt bizonyítja a kiváló minőségű alumínium váz, a Shimano alkatrészek és még sok más.

Jobb, egyszerűbb és gyorsabb

Ez a három tulajdonság biztosítja gyermekei számára a Legit Fit rendszert. A pedálok keskenyebb közepe és elhelyezkedése követi a gyermek csípőjének szélességét, így biztosítva a jobb üléspozíciót. Ugyanakkor a központja kissé előrébb került, így a könnyebb pedálozást tesz lehetővé. A kerékpár jobb áttételezése lehetővé teszi, hogy a gyermek gyorsabban felgyorsuljon, és a jobban uralja a kerékpárt.

Hogyan válasszuk ki a méretet?

  • a gyermekkerékpárosok 102 cm-ig használhatják a 20"-os kerekeket
  • a gyermekkerékpárosok 122 és 128 cm között használhatják a 24" kerekeket
  • a gyermekkerékpárosok 129 cm-től a 26"-os kerekek fogják kiszolgálni

Egy legenda az amerikai márkák között

A GT 1972 óta gyárt kerékpárokat 1972 óta, és fennállása során a egyik legjobb kerékpármárkája volt a piacon. Ráadásul számos szabadalmuknak köszönhetően a technológiai úttörők közé tartoznak, így ne hagyja ki a márka új modelljeit. Ezzel a márkával úgy fog kinézni, mint egy profi. 

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést