1383297

CCM Tacks 720 Combo Royal Senior Jégkorong fejvédő

ID {{ productCode }}

Ez egy komplett megoldás a játékosok számára, amely a kiváló fejvédelmet kényelmes és alkalmazkodó kialakítással ötvözi, beleértve az integrált pajzsot.

Válassz színt

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1383297

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 110.000 Ft

A modell további ajánlatai Tacks

CCM Tacks 720 Combo Royal Senior Jégkorong fejvédő

CCM Tacks 720 Combo Royal Senior Jégkorong fejvédő

129.990 Ft
110.000 Ft
Spórolsz 19.990 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 110.000 Ft

Tulajdonságok

Modellsor Tacks
Méretkategóriák Senior
Termék típusa sisak
Alkalmasság sportolásra jégkorong
A játékos teljesítményosztálya Profi jégkorong
Szezon 2023/2024
Védelmi fokozat magas védelem
Szín kék
Bélés anyaga d3O hab, a hőmérséklettől függően változó keménységű hab
Méretbeállító rendszer szerszám nélküli gyorskioldás
A beállításhoz szükséges eszközök Nem
Kivehető fülvédő Igen
Technológia CCM Aer-Tec, CCM D3O Smart Material, CCM I.Q.SHION Dri

Ismertetés

Teljes védelem és páratlan kényelem

A SUPER TACKS X sisakunk példátlan sikerére építve a TACKS 720 jégkorongsisakot úgy tervezték, hogy feje hidegen, kényelmesen és védett legyen minden műszak alatt. A különböző sűrűségű habokkal, a kulcsfontosságú területeken intelligens D30® anyaggal és a Nest Tech technológiával működő AER-TEC hőszabályozással felszerelt sisak kiváló szellőzőcsatornákat kínál, amelyek garantálják az optimális légáramlást. Ezenkívül biztosítja az ütközési energia maximális eloszlását. Akár a jég közepén robbansz át, akár a kanyarokban küzdesz, a TACKS 720 sisakra számíthatsz, hogy hűvösen és felülmúljon, miközben megóvja legértékesebb tárgyaidat.

A CCM HTC Tacks 720 Combo sisak előnyei a következők:

  • AER-TEC hőszabályozó rendszer Nest Tech + IQShion Dri technológiával: Az innovatív AER-TEC szellőztetőrendszer a Nest Tech technológiájával és csatornáival biztosítja a maximális légáramlást, és kényelmesen tartja a fejét. Új és továbbfejlesztett IQ rendszer A Shion Dry nem tartja vissza az izzadságot a homlokon.
  • Nest Tech + D30® + megnövelt sűrűségű hab: Elit szintű védelem a kulcsfontosságú területeken található Nest Tech 3D nyomtatásnak, valamint az érzékeny intelligens D30® anyagnak és minőségi haboknak köszönhetően, amelyek elősegítik az ütközés energiájának elosztását.
  • Nest tech betét + különböző sűrűségű habok: Maximális kényelmet és kiváló illeszkedést kínál, mert úgy alkalmazkodik a fej formájához, mint egyetlen másik bélés.
  • Aktív stabilizátor és szerszám nélküli állítórendszer: Aktív stabilizátor és szerszám nélküli beállító rendszer. Az önbeálló fejtámla és az egyszerű elöl-hátul oldalirányú állítás testreszabott, kényelmes illeszkedést biztosít, amely a helyén marad.
  • Optimalizált megjelenés és megerősített keret az oldalsó ütközéshez: Professzionális megjelenés szerkezeti merevséggel a nagyobb védelem érdekében az oldalakon.

Technológia (3)

CCM D3O Smart Material

Lengéscsillapítás

A védő a D3O technológiának köszönhetően még kemény ütést is képes kezelni, amely különböző intenzitású ütésekre képes reagálni. A puha bélés elosztja az energiát, az erősebb részek pedig erősebb ütéseket nyelnek el. A hab puha és rugalmas marad, de ütés hatására megkeményedik, és csökkenti a sérülések kockázatát.

A technológia részletesen

CCM I.Q.SHION Dri

Izzadásmentes homlok

Az IQSHION Dri egy habszivacs betét, amely biztosítja, hogy a homloka egyáltalán nem fog izzadni.

A technológia részletesen

CCM Aer-Tec

Hőszabályozó tulajdonságok

Az Aer-Tec technológia hőszabályozó rendszert vezet be a berendezésbe, amely egyesíti az optimális levegőkeringést és az izzadság elpárologtatását.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést