1414033

Yonex Power Cushion 65 X3 White/Orange Női teremcipő EUR 39,5

ID {{ productCode }}

A Yonex Power Cushion 65 X3 White/Orange női teremcipő klub- és versenyjátékosoknak kiváló stabilitást, párnázottságot és tartósságot kínál.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1414033

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Yonex  Power Cushion 65 X3 White/Orange  Női teremcipő EUR 39,5

Yonex Power Cushion 65 X3 White/Orange Női teremcipő EUR 39,5

29.980 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Szín fehér, narancssárga
Éves begyűjtések 2023/24
Felső anyag szintetikus bőr
A cipő középső részének anyaga Yonex Power Cushion
Egyedülálló Yonex Rubber
Nem nyomot hagyó talp Igen
Lejátszó szintje kiképzési bevetés, verseny- és versenyfeladatok
Lengéscsillapítás sarokcsillapító zóna, elülső csillapítási zóna

Ismertetés

A Yonex Power Cushion 65 X3 White/Orange női teremcipő szabadidős játékosoknak kiváló stabilitást, párnázottságot és tartósságot kínál. Ezek a botok minden olyan agilis játékos számára alkalmasak, akik élvezik a gyors mozgásváltozásokat. Ezen a modellen a belső kialakítást továbbfejlesztették a maximális teljesítményátvitel, a jobb stabilitás és az élesebb mozgás érdekében.

A tartós szintetikus bőr felsőrész erőt, stabilitást és védelmet nyújt a játékosnak az erőszakos tüdők során minden irányban. Természetesen van egy tökéletesen tapadós kerek talp Hexagrip mintával.

Technológia (6)

YONEX Lateral Shell

Nincs több csúszás

A Lateral Shell egy csúszásgátló technológia a talp szélein, amely csökkenti a mozgásra fordított energiaveszteséget és maximalizálja annak hatékonyságát.

A technológia részletesen

YONEX Hexagrip Sole

Jobb fogás és könnyebb anyag

A Hexagrip Sole technológiát a fürge és stabil lábmunkára tervezték. A Hexagrip minta egy új tervezésű anyagból készült, amely 3%-kal jobb tapadást biztosít, és 20%-kal könnyebb, mint a hagyományos anyag.

A technológia részletesen

YONEX Double Russel Mesh

YONEX Double Russel Mesh

Ez a szuperkönnyű és tartós háló nyolcszor jobb légcserét biztosít, mint a hagyományos anyagok, és biztosítja a maximális nedvesség eltávolítását a lábról.

A technológia részletesen

YONEX Round Sole

Sima mozgás és maximális energiaátadás

A YONEX kerek talpat úgy tervezték, hogy általános támogatást nyújtson a gyors és sima lábmunkához. A cipőbe integrált technológia minimalizálja az energiaveszteséget, sima mozgást és maximális energiaátvitelt biztosít.

A technológia részletesen

YONEX Ergoshape

YONEX Ergoshape

Az Ergoshape technológia nagyobb kényelmet és stabilitást biztosít a láb elülső és lábujjak területén.
A talpbetét tökéletesen ergonomikus formájú, amely pontosan másolja a láb formáját, és maximális teret és kényelmet biztosít a lábujjaknak, miközben szilárdan tartja a lábfejet. A cipő hátsó részén található megnövelt védőszegélyt úgy tervezték, hogy megvédje az Achilles-sarkot az esetleges sérülésektől.

A technológia részletesen

YONEX Power Cushion

YONEX Power Cushion

A Power Cushion Systemnek köszönhetően a cipő elején és hátulján lévő ütéseket hatékonyan tompítja két speciális, kettős sűrűségű habból készült párna, amely biztosítja a kezdeti ütközés egyenletes eloszlását, és így hatékonyan kiküszöböli a láb ütéseit. és az egész lábát.

A Power Cushion rendszert jól szemlélteti egy leeső tojásról készült videó (2 m magasságból), amikor az ütközés után a becsapódási energia a környezetbe kerül, a tojás párnaszerűen leesik, és törés nélkül ismét felpattan.

Speciális kivehető Power Cushion talpbetét három beépített oldalirányú torziós stabilizátorral (kettő a cipő belsejében, a harmadik a külső oldalon) meghatározza a láb helyes helyzetét és helyzetét, megakadályozza a lábfej oldalirányú mozgását a cipőben és növeli a cipő általános stabilitását is
Ennek köszönhetően hatékonyan csökkenti a láb alá kerülés kockázatát.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést