1371075

Flash Sale: 10_hockey

Warrior Ritual V3 E+ Haladó Kompozit kapus hokiütő

ID {{ productCode }}

Kiváló választás fiatalabb kapusok számára, akik jó minőségű és megbízható jégkorongütőt keresnek. Ez a hokiütő modern technológiákkal és anyagokkal van felszerelve, amelyek kiváló védelmet nyújtanak az ütésekkel szemben, és növelik a jégen a teljesítményt.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 1371075

10% kedvezmény

Flash Sale

Kuponkód:
10_hockey
Ár az alkalmazás után:

{{ priceWithPublicCoupon | formatPrice }} Ft

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

A modell további ajánlatai Ritual

Warrior Ritual V3 E+ Haladó Kompozit kapus hokiütő

Warrior Ritual V3 E+ Haladó Kompozit kapus hokiütő

99.990 Ft
79.000 Ft
Spórolsz 20.990 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 79.000 Ft

Tulajdonságok

Méretkategóriák Intermediate
Modellsor Ritual
Termék típusa kapus hoki ütő
Anyag kompozit
A játékos teljesítményosztálya félprofesszionális jégkorong, amatőr kontaktversenyek
Szezon 2023/2024
Technológia Warrior SlideGrip, Warrior VibexLite
Tervezés és tartóssági értékelés
10
Vásárlási ajánlásunk (teljesítmény/ár arány)
10
Szín szürke, fehér, fekete
Alkalmasság sportolásra jégkorong
A technológia értékelése
100

Ismertetés

A Warrior Ritual V3 E+ egy innovatív hokiütő fiatal kapusok számára, amely a legújabb technológiát és anyagokat kínálja, hogy növelje a védelmet és a teljesítményt a jégen. A bot 23,5 hüvelykes méretben kapható.


Minőségi anyagok és nagy tartósság

A Minimus Carbont nagyon vékony és erős szálak jellemzik, amelyek rendkívül ellenállnak az ütéseknek és egyéb külső hatásoknak. Ezek a funkciók lehetővé teszik a kapusok számára, hogy maximális védelmet és teljesítményt érjenek el a jégen, miközben továbbra is alacsonyan tartják a bot súlyát.


Jobb eredmények jégen

A hokiütőt kiemelő tulajdonságoknak és technológiának köszönhetően az első helyen áll mind a haladó kapusok, mind a profik számára.

A VibexLite technológia segít csökkenteni a korong eltalálásakor fellépő rezgéseket. Speciális anyagot használ, amelyet a bot rétegei közé helyeznek, és csökkenti a játékos kezére átvitt rezgések mennyiségét.

A TwinSpar lapátok növelik a bot tartósságát. Ez a technológia két lapátot használ, amelyeket egymás mellé helyeznek a bot alsó oldalán. Segítenek elosztani az erőt, amikor a korong eltalál, csökkentve a bot sérülésének kockázatát.

Az Impact Fibre Layer (IFL) egy innovatív technológia, amely speciális szálak segítségével növeli az ütésállóságot és csökkenti a vibrációt a korong rögzítésekor. Ez a szálréteg a bot kulcsfontosságú területein található, és segít megvédeni a kapust a sérülésektől, és javítja a bot általános stabilitását.

A Slide Grip jobb tapadást biztosít a játékosoknak, és megkönnyíti a jobb fogás fenntartását gyors mozgások során.

A végeredmény egy olyan bot, amely kiváló érzést biztosít a kapusnak a korong kezelésénél, gyors reflexmozdulatokat hajt végre, miközben maximális védelmet nyújt az ellenfelek kemény lövéseivel szemben. Ez a bot egyszerűen tökéletes, teljesítménye pedig messze felülmúlja a játékosok elvárásait, így igazi sztár.

Technológia (2)

Warrior SlideGrip

Sima átmenet

Vannak a piacon rosszul elhelyezett markolatú jégkorongütők. Tudod, éppen most passzoltál egy csapattárshoz, vagy egy pokecheck-ből jössz vissza, és a lyukasztód elakad a tengely markolatán, ahogy átállsz a kiinduló helyzetbe. A SlideGrip technológia tökéletes fogást biztosít a keresztrúd nyakánál, és fogazott textúrája nem akadályozza a kezek mozgását, amikor a legnagyobb szükség van rá. A tengelyen lévő bordázat biztosítja a leggyorsabb csúszást.

A technológia részletesen

Warrior VibexLite

Nincs több rezgés

Az összetett ütők gyakori hiányossága a rezgések, amelyek a korongütésekből adódnak át a játékos kezére. Ezért szerelte fel a Warrior cég hokiütőit VibexLite rezgéscsillapító technológiával. Eredetileg motorkerékpár markolatokhoz tervezték, a VibexLite zselé párnák ütések, így a keze nem érzi a csípést.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést