66984-4183

Uvex Oversize Kerékpáros sisak XL

ID {{ productCode }}

Az Uvex Overzsize matt kék kerékpáros sisak országúton és nehéz erdei utakon is jó szolgálatot tesz. A merev héjas sisak az igazán nagy fejeknek is védelmet nyújt.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 66984-4183

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Uvex  Oversize Kerékpáros sisak XL

Uvex Oversize Kerékpáros sisak XL

32.480 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Nem unisex
Termék típusa sisak
Alkalmasság sportolásra kerékpározás
Cél - kerékpározás MTB
Szín kék
Tömeg 345 g
In-Mold technológia Igen
Védőszemüveg integrált
Rovarok elleni védőháló nem
Fejkörfogat-beállító rendszer igen
Rögzítő rendszer állítható pánt, gomb megnyomásával
Szellőzőnyílások száma 24
Használja lovagló stílus szerint. kerékpárutak, könnyű terep

Ismertetés

Akék matt Uvex Oversize kerékpáros sisak alkalmas közúti és kihívást jelentő erdei utakra, és védelmet nyújt az igazán nagy fejkörfogattal rendelkező kerékpárosok számára. A kifinomult méretbeállító rendszernek köszönhetően a sisak mindenkinek tökéletesen illeszkedik. A kényelmes érzést még magas hőmérsékleten is aktív szellőzés biztosítja.

Alapvető paraméterek:

  • 24 szellőzőnyílás biztosítjaa magas komfortérzetet meleg időben is
  • Pontos sisakméret-beállítás az IAS 3D technológiának köszönhetően
  • Az XL méret 65 cm-esfejkörfogatú lovasok számára alkalmas
  • A sisak kitűnik a finom és érdekes kék dizájnjával

Ne legyen forrófejű

A teljes biztonság mellett nagy kényelemre is vágyik. A 24 szellőzőnyílás hűvösen tartja a fejét még akkor is, ha egy forró nap közepén keményen dolgozik . A sisak belsejében lévő alapbetéteknek köszönhetően kényelmes viselet, a bosszantó rovarok pedig a védőhálónak köszönhetően nem kerülnek a hajadba.

Technológia (4)

Uvex FAS

A hevederek nem fojtanak meg és 100%-os biztonságot nyújtanak

A FAS (Fast Adapting System) technológia kényelmes illeszkedést biztosít anélkül, hogy a hevederek bármilyen módon korlátoznák a mozgást vagy megfojtanák valahol. A hevedereknek köszönhetően a Sisak extrém helyzetekben is a fejen marad és a pántok mindig a lehető legjobb helyzetben lesznek.

A technológia részletesen

Uvex Double Inmould Technology

Még jobb koponyavédelem

Az ütésálló polikarbonát héj szilárd szerkezetet biztosít. EPS habot fecskendeznek bele, amely 100%-os kényelmet és védelmet nyújt kellemetlen esések esetén. Ráadásul a felhasznált anyag nagyon könnyű, ugyanakkor rendkívül erős. Ezt a technológiát nem csak kívülről, hanem a sisak aljáról és hátuljáról is alkalmazzák.

A technológia részletesen

Uvex IAS 3D

Úgy illik, mint egy kesztyű

Előfordulhat, hogy a fejével azonos kerületű Sisak nem nyújt automatikusan maximális biztonságot. Az IAS 3D rendszer azonban teljes bizonyosság. Mindenkinek más a fejformája. Kerületben és magasságban különböznek egymástól. A kifinomult rendszer rendkívüli funkciót kínál a sisak magasságának és szélességének precíz beállításához. A Sisak tökéletesen alkalmazkodik minden formához.

A technológia részletesen

Uvex Monomatic

Megnyomod a gombot és kész

A sisak egyszerű és kényelmes rögzítése magától értetődő a Monomatic rendszernél. Megnyomod a hevederekhez rögzített gombot, és rögzíted vagy lazítod a sisakot. A hevederek tökéletesen illeszkednek, és nem engedik, hogy a sisak leessen vezetés közben. Egy kézzel mindent megtehet.

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést

Kiegészítők (5)