Tollaslabda ütő Yonex Astrox 100 ZX

ID {{ productCode }}

Yonex Astrox 100 ZX tollaslabda ütő tapasztalt és versenyző játékosok számára Extra Slim Shaft és Nanomesh Neo technológiával a nagy rugalmasság és erősség érdekében.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

63 200 Ft Spórolsz vele 9 410 Ft cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft

A modell további ajánlatai Astrox

Tulajdonságok

Modellsor Astrox
Technológia YONEX Extra Slim Shaft, YONEX Rotational Generator System, YONEX Built-in T-Joint, YONEX Namd, YONEX Solid Feel Core, YONEX Aero-Box Frame, YONEX Isometric, YONEX Rexis, YONEX New Grommet Pattern, YONEX Energy Boost Cap Plus
Éves begyűjtések 2020/21
Ütő súlykategória (húrral) könnyű (83 - 87 g)
Rakéta rugalmasság 7 Extra Stiff (nagyon merev szár)
Az ütő egyensúlya a fejhez ( 315 mm vagy több)
Húrozott ütő? igen
Racket súlykategória (hegy nélkül) 4U (80.1 - 85 g)
Az ütőfej anyaga (keret) HM Graphite + Tungsten
Nanomesh NEO
Az ütőtengely anyaga Yonex: HM Graphite/Namd
A rakéta gyártó országa Taiwan
Ajánlott kötési feszültség 9.0 - 13.0 kg
Fedél a rakétához Fedél az egész rakéta számára
Játékstílus Támadó játékstílus, amely az ütéseken és a kemény ütéseken alapul

Ismertetés

Yonex Astrox 100 ZX tollaslabda ütő tapasztalt és versenyző játékosok számára Extra Slim Shaft és Nanomesh Neo technológiával a nagy rugalmasság és a váz szilárdsága érdekében. Az innovatív izometrikus fej 2,9%-kal növeli a sweetspotot. Az újonnan tervezett, kiváló minőségű gaffitból készült Rexis-tengely javítja az ütő mozgékonyságát és sebességét. A Solid Feel Core technológia jobban elnyeli a rezgéseket és növeli a kényelmet.

Paraméterek:

  • Meghosszabbított
  • Tömeg 87 g
  • Kiegyensúlyozás: a fejre
  • Flex: extra merev
  • Keret (fej):  HM Graphite / Nanomesh NEO / Tungsten
  • Shaft: HM Graphite / Namd
  • Made in Taiwan

Vélemények a Yonex Astrox 100 ZX-ről

Olvassa el a Yonex Astrox 100 ZX tollaslabda ütő átfogó értékelését, hogy a lehető legtöbb információt megtudja róla.

Szeretne egy csúcsteljesítményű modellt a piacon kapható legkeskenyebb tengellyel? Nézze meg a modellt Yonex Astrox 100 ZZ.

Technológia (10)

YONEX Extra Slim Shaft

A karcsú tengely nagyot üt

Az eddigi legvékonyabb és legrugalmasabb tengelyt a szénszálak legújabb trendjeinek felhasználásával készítették el . A ragyogó aerodinamikus forma tökéletesen vágja a levegőt, így az ütések pontosabbak és precízebbek lesznek.

A technológia részletesen

YONEX Rotational Generator System

Kifinomultabb súlyelosztás

A Yonex Rotational Generator System nek köszönhetően érezni fogja a megfelelő súlyelosztást. A súly az egész ütőn eloszlik a markolattól a száron át a keret tetejéig, így könnyebb és gyorsabb az egyik ütésről a másikra való átmenet.

A technológia részletesen

YONEX Built-in T-Joint

YONEX Built-in T-Joint

Ez a technológia mélyen a grafitrétegekbe van beágyazva, ahol az ütőfej a szárhoz csatlakozik. Nagyon könnyű műanyag, epoxigyanta és habszivacs illesztés kombinációjából készül. Ezek együttesen egy tartós és nagyon erős vázat alkotnak, amely nem csavarodik a nyak kritikus pontján, és optimálisan továbbítja az energiát az ütésre.

A technológia részletesen

YONEX Namd

Számítson az energia robbanására

A fejlesztők a rakétát egy teljesen új anyagból, a Namd-ból készítették. A nanoanyagokat grafitszálakkal kombinálják a technológia tapadásának és hatásának további fokozása érdekében. Ezáltal a tengely rugalmasabbá válik, és jobban tárolja az energiát, ami robbanékonyabbá teszi a támadásba való átmenetet.

A technológia részletesen

YONEX Solid Feel Core

YONEX Solid Feel Core

A speciálisan kialakított tömör mag elnyeli a nem kívánt rezgéseket a labda ütésekor vagy más ütéseknél. Ne aggódj a felesleges megrázkódtatások miatt, és élvezd a játékot a legteljesebb mértékben. Minden Japánban gyártott Yonex rakéta ezzel a technológiával van felszerelve.

A technológia részletesen

YONEX Aero-Box Frame

Stabilitás + Sebesség = Győzelem

Az ütőkeret keresztmetszete úgy készült, hogy erős legyen, ugyanakkor minimális légellenállással járjon. Ez az új váz egyesíti Aero-Box Frame a frontális stabilitást a maximálisan gyors lendítéssel. Élvezze a játékot egy győztes befejezéssel.

A technológia részletesen

YONEX Isometric

Izometrikus fejforma a jobb sweetspot érdekében

Az ütőfej négyzet alakú izometrikus formája kompenzálja a hosszanti és a keresztirányú húr közötti hosszkülönbséget, miközben 32%-kal növeli a sweetspotot (az a terület, ahonnan tiszta ütés játszható).

A technológia részletesen

YONEX Rexis

Shaft Rexis

A Rexis egy újonnan tervezett szár, amely a fejlett technológiának és a kiváló minőségű grafit anyagnak köszönhetően fokozza az ütő teljesítményét. Az eredmény nagyobb rugalmasság, szilárdság, stabilitás és hatékonyabb rezgéselnyelés a jobb játékkomfort érdekében.

A technológia részletesen

YONEX New Grommet Pattern

Hosszabb élettartam

Az új tömítés kialakítása minden húr számára külön lyukat biztosít. A kötés így fenntartja a feszültség stabilitását, hosszabb élettartamot (akár 7%) és teljesítményt biztosít. Ugyanakkor a szövésmintát kissé módosították, amit különösen a haladó és versenyző játékosok fognak értékelni.

A technológia részletesen

YONEX Energy Boost Cap Plus

Kiváló rugalmasság és stabilitás

Az Energy Boost Cap Plus új formája lehetővé teszi a szár jobb rugalmasságát, így biztosítva a Namd anyag maximális hatását. Az ütő stabilizálja az üt őt azáltal, hogy megakadályozza a szár oldalirányú elcsavarodását, így növelve az irányíthatóságot .  

A technológia részletesen

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést