112550 HUF

Thule állványkészlet 7105 + WingBar EVO rúd 7115 fekete + készlet

Carrier Set Thule tetőcsomagtartó 7105+Wingbar rúd 7115 fekete+készlet Összeállítottunk egy készletet az Ön számára Aero csomagtartórudakkal/strong>.

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 61346

Tulajdonságok

Ehhez a termékhez nincsenek feltüntetve paraméterek

Ismertetés

AThule 7105 + WingBar EVO rúd 7115 fekete + készletet egy adott modellhez választjuk ki, a jármű konkrét méreteit szem előtt tartva. Ez a készlet mindent tartalmaz, ami az egyszerű és megfelelő összeszereléshez szükséges. A csomag a következőket tartalmazza: Thule lábak 7105, WingBar EVO rúd 7115, készlet. Nem kell mást vásárolnia, minden egy csomagban van, és minden tökéletesen illeszkedik.

Fontos értesítés:

A Thule alumínium keresztrudak (rudak) már gyárilag enyhén meghajlottak. Minden a szándékról szól, a funkcionalitáson és az aerodinamikán keresztül. Az enyhén ívelt rudak jobban ellenállnak a tetőcsomagtartón lévő megrakott tetőbox vagy kerekek nyomásának. A rudak enyhe elhajlása tehát nem hiba, és nem ad okot panaszra.

A Thule EVO 7105 támasztólábak pontosan ehhez az autómodellhez lettek kiválasztva. A tetőcsomagtartó lábakat 4 darabos készletben szállítjuk. További információk a Thule EVO 7105 lábakról.

Ebben a csomagban az új Wingbar EVO 7115 hordozórudakat találja. A fekete színű, még jobb aerofóliával ellátott hordozórudak jelentősen javított aerodinamikai tulajdonságokkal, kisebb súllyal és vonzó megjelenéssel rendelkeznek. Értékelni fogja, hogy vezetés közben alig hallja őket. Ezen kívül kiküszöbölik a gumivágás szükségességét.

Ezek T-nyílású tartórudak, amelyek lehetővé teszik az eredeti tartozék egyszerű cseréjét a klasszikus kvadránshoz képest. Ha például egy kerékpártartót síléctartóra cserél, akkor az eredetit egyszerűen kicsúsztathatja, és az új tartozékokat a tartórúd teljes hosszában behelyezheti. A tartórudak 150 cm hosszúak és 2 darabból állnak. További információk a fekete WingBar EVO támasztórudakról.

Szerelőkészlet minden tetőhöz

A modell tetőre szereléséhez az eredeti Thule rögzítőkészletre lesz szüksége, amely a csomagban található. A rögzítőkészlet egy olyan lap, amely pontos méretekkel és profillal rendelkezik, hogy tökéletesen illeszkedjen az autó tetejére. A készlet egyszerűen bepattan a foglalatba, és így a foglalat részévé válik.

Nagyon egyszerű telepítés és összeszerelés - a tetőcsomagtartó felszerelése mindössze néhány perc alatt elvégezhető. Nincs szükséged szerszámokra, minden szükséges eszköz benne van. Bárki megteheti.

A termék megfelel a nagyon szigorú európai szabványoknak (a TÜV által jóváhagyott), és a CityCrash teszteken igen előkelő minősítést kapott.

Ezt a hordozókészletet a konfigurátor választotta ki, és tartalmaz egy szerelőkészletet, amely automatikusan megjelenik a rendelés adataiban.

Győződjön meg róla, hogy ez a tartószerelvény valóban illik az autójára! Ellenőrizze a megoldást Thule hordozó konfigurátorunkban, mielőtt a kosárba helyezné.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést