55532

Tempish Acura 1 Black Csuklóvédők görkorcsolyához

ID {{ productCode }}

A Tempish Acura 1 Black Inline Wrist Pads férfi kényelmes csuklóvédő, amely minőségi védelmet nyújt korcsolyázás közben.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 55532

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Tempish  Acura 1 Black Csuklóvédők görkorcsolyához

Tempish Acura 1 Black Csuklóvédők görkorcsolyához

7.490 Ft
6.000 Ft
Spórolsz 1.490 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 6.000 Ft

Tulajdonságok

Termék típusa
Nem unisex
Alkalmasság sportolásra inline
Szín fekete
Rögzítő rendszer 2 tépőzáras pánt
Formázóanyag EVA hab
Lélegzőképesség
90
Kényelmes rögzítés
9
Összesített értékelés
90

Ismertetés

ATempish Acura 1 Black egy klasszikus csuklóvédő, amelyre számíthat.

Minőségvédelem

A csuklóvédő nagyon erős műanyag megerősítésekkel védi a csukló mindkét oldalán a csuklót. Használatukkal megelőzheti a görkorcsolyázás során leggyakrabban előforduló sérüléseket.

Átgondolt tervezés 

A kényelmes illeszkedés érdekében a protektorok oldalán lyukak találhatók a jó szellőzés, a hő- és nedvességelvezetés érdekében. Ahol a protektor a bőrhöz ér, ott egy nedvszívó anyag található, amely nagyon kényelmes és megakadályozza a horzsolásokat. Ugyanez az anyag található a kézfej külső oldalán is - ezzel törölheted le a homlokodról az izzadságot. 

Optimális pozíció

A protektor rugalmas, sztreccs anyagból készült, belső rugalmas habbal, amely nagyon kényelmes illeszkedést biztosít a csuklón. A protektor optimális pozícióban való megfeszítéséhez és rögzítéséhez egy széles, tépőzárral ellátott rugalmas öv és egy TEMPISH logófolt található.

Könnyű karbantartás

A protektorok karbantartása még soha nem volt ilyen egyszerű. A heveder megkönnyíti a protektor kezelését öltözködés, szárítás vagy tárolás közben. Ha a védőket ki kell mosni, a műanyag megerősítés eltávolítható, és a védőket langyos vízzel és mosószerrel lehet tisztítani .

 

S, M, L vagy XL méret közül választhat. A protektorok fekete színűek, a hölgyek számára, akiknek rózsaszín logó TEMPISH.

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést