69921

Sportszemüveg Uvex Sportstyle 706 CV fekete

ID {{ productCode }}

Az Uvex Sportstyle 706 CV fekete matt kerékpáros szemüveg ideális MTB motorosok számára. A nagyobb kontraszt és az élénkebb színek javítják a bringázási élményt.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 69921

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Sportszemüveg Uvex  Sportstyle 706 CV fekete

Sportszemüveg Uvex Sportstyle 706 CV fekete

18.310 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Termék típusa sportszemüveg
A szemüveg formája ovális
Szemüvegkeret színe Fekete
Üveg színe szürke
Anyag műanyag
Alkalmasság sportolásra kerékpározás, turistika, fuss, szabadidő
Nem nők, férfiak

Ismertetés

AzUvex Sportstyle 706 CV kerékpáros szemüveg nagyszerű választás minden MTB-rajongó számára. Az ösvényeken való lovaglás során fokozzák a terep kontrasztját, és feldobják a környező színeket a városban vagy szabad téren való szabadidős lovaglás során - még rossz látási viszonyok között is. Ez javítja a teljesítményét, csökkenti a reakcióidőt, és ami a legfontosabb, garantálja a biztonságát. Tökéletesek a városban, terepen és a mindennapi lovagláshoz.

A szemüveg 3 szűrővel ellátott lencsével rendelkezik:

  • Abarna szűrő fokozza a vezetés élményét - az éggel szembeni kontraszt 48%, így még akkor is tökéletesen látja az utat, ha a fényviszonyok változnak.
  • Aszürke szűrő feldobja a színeket - így jobban eligazodik a városi forgalomban, és gyorsabban reagál a változásokra.
  • Afokozott zöld-szürke kontraszt segít a terepen - akár 45%-kal növeli a pálya és a környező táj közötti kontrasztot, így nem tér le véletlenül az útvonalról.

Technológia (6)

Uvex Soft Earpieces

Tökéletes illeszkedés a szemüveghez

Az Uvex Szemüveg puha és állítható lábakkal rendelkeznek. Ezenkívül a szemüveg lábai rugalmasak és nagyon jól és könnyen hajlíthatók. Ezért a Szemüveg nem löki sehova, és miután beállította a megfelelő pozíciót, elfelejti, hogy viseli.

A technológia részletesen

Uvex UV protection

Az ultraibolya sugárzás nem létezik a szemüvegeknél

Az UV-védelemmel ellátott Szemüveg kiküszöbölik a káros ultraibolya sugárzást. A Szemüveg mindhárom típusú sugárzással megbirkózik, legyen szó UVA, UVB vagy UVC sugárzásról. Tehát menjen ki a napra, ne féljen attól, hogy megsérti a szemét.

A technológia részletesen

Uvex Litemirror

Eltéríti az infravörös sugarakat

A Litemirror technológiájú Szemüveg lencséi visszaverik az infravörös sugarakat a szemről. Miközben divatosnak nézel ki, a szemüveg keményen dolgozik, hogy megvédje a látását.

A technológia részletesen

Uvex Supravision

Átvágnak a ködön, és tökéletes kilátást nyújtanak

Félsz kimenni ősszel, mert nem látnál semmit a ködön át? Akkor a Supravision technológia egy áldás az Ön számára, mivel olyan sűrű ködben is pontos rálátást tesz lehetővé, hogy akár vágható is. A Szemüveg speciális réteg borítja, amely megakadályozza a párásodást. A szemüveg optikai minősége sem csorbul.

A technológia részletesen

Uvex Soft Nose Pads

Orr nyomás nélkül

A kényelmetlen szemüveg okozta kellemetlen nyomás az orron elmúlt. Az Uvex Szemüveg gerendája puha párnázással rendelkezik, és egyúttal igény szerint állítható. Nem számít, milyen típusú orra van, most kompromisszumot találhat, és kényelmetlenség nélkül vezethet.

A technológia részletesen

Uvex Colorvision

Több kontraszt, élénkebb színek

Az innovatív Uvex Colorvision technológiával többet és jobban láthat. Az objektívek beépített szín- és kontrasztszűrőkkel rendelkeznek, amelyek egyedülálló kilátást nyújtanak a környezetre. Ezután a rajttól a célig teljes mértékben a vezetésre koncentrálhat.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést