Sisak Scott Stego Plus fekete

 

A termék ideiglenesen elfogyott

Termékazonosító:
114074

Ismertetés Tulajdonságok Legjobb értékelés Kérdések

Ismertetés

A matt fekete színű Scott Stego Plus kerékpáros sisakot még a legigényesebb motorosok is értékelni fogják, akiknek minőségi és biztonságos sisakra van szükségük a túrázáshoz.
A matt fekete színű Scott Stego Plus kerékpáros sisakot még a legigényesebb motorosok is értékelni fogják, akiknek minőségi és biztonságos sisakra van szükségük a túrázáshoz.
stegoTRAIL progressive

Funkcionalitás és biztonság a terepen

A kerékpárok folyamatosan fejlődnek, egyre gyorsabbak és gyorsabbak az egyre technikásabb pályákon. Minden eddiginél nagyobb szükségük van a ragadozó túrázóknak egy olyan sisakra, amely bírja a strapát. Ismerd meg a SCOTT Stego Plus sisakot, amely a stílus és az innováció iránti szenvedélyből született, és a funkció és a biztonság szem előtt tartásával készült.

A Stego Plusprémium minőségű védőfelülete és integrált MIPS® agyvédő rendszere védi a fej legérzékenyebb területeit, így magabiztosan követheted egyre magasabb céljaidat. A sisakot downhill szemüvegtartóval, állítható, cserélhető napellenzővel és akciókamera tartóval is felszerelték.

Jellemzők

  • MIPS technológia
  • In-mold technológia, polikarbonát mikrohéj
  • HALO 360 rögzítés gumi forgócsavarral
  • Tömeg kb. 420 g
stego col

A lehető legjobb védelmet keresi? Válasszon MIPS sisakot.

Az integrált MIPS® agyvédő rendszerrel ellátott SCOTT sisakok a biztonság teljesen új dimenzióját kínálják. Nem számít, hogyan és hol motorozol, válassz egy SCOTT sisakot, és NÖVELD A BIZTONSÁGODAT!

A hagyományos sisakokat úgy tesztelik, hogy merőlegesen esnek egy szilárd párnára. Úgy készültek, hogy megvédjék a fejet a közvetlen/radialis ütésektől. A MIPS több mint 15 éve tanulmányozza a valóságban bekövetkező baleseteket. A világ vezető idegsebészeivel és szakértőivel együttműködve a MIPS® megerősítette, hogy a legtöbb esetben, amikor egy személy elesik, a feje egy bizonyos szögben csapódik a talajnak, ami a forgási ütközés által okozott agyrázkódást eredményez1. Ez agykárosodást okozhat. A MIPS® rendszerrel felszerelt sisak elnyeli a forgási energia nagy részét, és így nagyobb védelmet tud nyújtani. Abban az esetben, ha mégis sikerül függőlegesen beütnie a fejét, a MIPS® sisak ugyanolyan jól védi Önt, mint egy hagyományos sisak.

Normál sisak

A sisakokat merőleges fejre esésekhez tervezték és optimalizálták. Nem veszik figyelembe a ferde cseppeket. Ha ferdén esik, a forgási erő a fej felé és az agyba hatol.

MIPS sisak

A MIPS egy alacsony súrlódású réteg a sisak belsejében, amely lehetővé teszi a fej elfordulását a sisakhoz képest egy ferde ütközés során. Ez jelentősen csökkenti a forgás intenzitását és az esetleges agykárosodást.
Forgási erő hagyományos sisakkal Forgási erő MIPS sisakkal
A MIPS VISELKEDÉSE HASONLÍT AZ AGY SAJÁT VÉDELMI RENDSZERÉHEZ.

Ezt agy-gerincvelői folyadék veszi körül, amelynek alacsony súrlódása lehetővé teszi, hogy az agy az ütközés során a koponya belsejében siklik (védve legyen). A MIPS® Brain Protection System egy egyedülálló technológia, amelyet úgy fejlesztettek ki, hogy megvédje az agyat a szögletes ütésektől azáltal, hogy utánozza az agy természetes súrlódását, és olyan gátat hoz létre, amely csökkenti az ütközési energia átadását az agynak. Ferde ütközés esetén a sisak egy alacsony súrlódású MIPS®-rétegen mozog, minimalizálva az agyra ható forgási erőt.

HALO high-end szorítórendszer

rendkívül könnyen beállítható és összehasonlíthatatlanul kényelmes. Egyszerűen válassza ki a legmegfelelőbb magasságot a hátsó ergonomikus bölcsőhöz - tegye a sisakot a fejére, és húzza meg a tökéletesen hangolt mikroforgató mechanizmussal. Az eredmény a valaha volt legjobban illeszkedő sisakunk, amely alkalmazkodik a fejed alakjához, és biztonságérzetet nyújt. Most már csak a vezetésre koncentrálhat.

Tulajdonságok

MIPS igen
Tömeg 400 g

Legjobb értékelés

Átlagos értékelés 0 % 0 felhasználó 0 ügyfelünk

  • 5 rating:stars_more_than_four
  • 4 rating:stars
  • 3 rating:stars
  • 2 rating:stars
  • 1 rating:star

0ügyfelünk már megvásárolta

0%ügyfeleink javasolja

Értékelés hozzáadása

Írd le az értékelésed a termékről Sisak Scott Stego Plus fekete1 - a legrosszabb, 5 - a legjobbKérdések

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdésed a következő termékre Sisak Scott Stego Plus fekete003 616 555 705 Hé-Pé 08:00-14:00 | info@sportega.hu

Bejelentkezés Kosár {{ summaryPrice | formatPrice }}