Powerslide Pheme Ocean 100 Görkorcsolya

ID {{ productCode }}

A Powerslide Pheme Ocean 100 inline korcsolya a sportos teljesítmény és az elegancia kombinációját kínálja a korcsolyázóknak. Ideális erőátvitelt, alacsony rezgésszámot és magabiztosságot biztosít.

{{ prop.name }}

{{ prop.name }}

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 94575

{{ strokePrice || initialStrokePrice }} Ft Spórolsz {{ ((strokePrice || initialStrokePrice) - (price || initialPrice)) | formatPrice }} Ft cart:price:from {{ price || initialPrice | formatPrice }} Ft
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 85 000 Ft

Tulajdonságok

Technológia Powerslide Trinity, Powerslide Reccal Padding, Powerslide X-Slot Mounting, HABS
Úticél női
Kerekek - átmérő 100 mm
Szín kék
Rögzítő rendszer fűző + tépőzár
Kerekek - keménység 83A
Váz AL ötvözet
Csapágyak osztálya ABEC 7
Kategóriák korcsolya fitness
Alkalmazott technológiák Powerslide Trinity
Powerslide X-Slot szerelés
Kerekek száma 3
Fék igen

Ismertetés

APowerslide Pheme Ocean 100 inline korcsolya minden női korcsolyázónak a sportos teljesítmény és az elegancia kombinációját kínálja. Ideális erőátvitel, alacsony vibráció és tökéletes irányítás, mindezt ezek az egyedi korcsolyák hozzák el neked a klasszikus bakancsok megjelenésével. A kényelmet a memóriahabbal ellátott belső cipő biztosítja.

Technológia (4)

Powerslide Trinity

Olyan közel a talajhoz és nagy kerekekkel

Ahhoz, hogy élvezze a nagyobb kerekekkel való lovaglást, biztonságban kell éreznie magát, és uralnia kell görkorcsolyáját. Ez az oka annak, hogy a Trinity technológiás görkorcsolyáknak rövidebb a távolsága a talajtól a cipőig, ami csökkenti a súlypontot. Az eredmény egy stabilabb és kontrolláltabb utazás.

A görkorcsolyakeret jobban működik az elméddel

Fontos változás az új vázszerkezeti megoldás is, amely a hokikorcsolyára épül. A nyílások elrendezésével és beállításával a görgők lehetővé teszik, hogy jobban alkalmazkodjon az utazás igényeihez. A belső vonalak ekkor stabilabbak, és jobban reagálnak a nekik küldött ingerekre.

Röviden: innováció mindenhol, ahol csak néz

A Trinity irányított, vibrációmentes utazást biztosít Önnek rendkívül alacsony súlyponttal, még akkor is, ha nagy kerekű korcsolyára vesz fel. Ezzel jelentősebb gyorsulást kapsz, és remekül fogod érezni magad ugrálva vagy csúszva is.

A technológia részletesen

Powerslide Reccal Padding

Kényelem és biztonság vezetés közben

A Korcsolya technológiával készült korcsolyák szorosan, ugyanakkor nagyon kényelmesen átölelik a lábfejet, mint egy második bőr, és egyedülálló tartást nyújtanak, különösen a boka területén. A memóriahab másodpercek alatt alkalmazkodik a lábad formájához a testhőnek köszönhetően. Ez a technológia minden alkalommal működni fog, amikor felveszi ezeket az egyedi korcsolyákat.

A technológia részletesen

Powerslide X-Slot Mounting

A váz ötletes rögzítése az alvázhoz

Az X-Slot Mounting egy speciális X-alakú keretrögzítő rendszer, amely a korcsolya tengelyének széles skáláját teszi lehetővé.

X-Slot Mounting

A csatlakozási pontok egyedi beállításokhoz használhatók, pontosan a korcsolyázó igényei szerint.

A technológia részletesen

HABS

Fékezzen gond nélkül

Az állítható magasságú HABS (magasságban állítható fékrendszer) számos előnnyel rendelkezik a hagyományos fékkel szemben. A fékfelület nagyobb érintkezési felülettel rendelkezik a gyorsabb és kontrollált fékezés érdekében. A magasságállító funkció ideális a kívánt személyes fékhelyzet megtalálásához. Kopás után a féktuskó ismét leereszthető az Ön számára legmegfelelőbb fékezési pontra. A HABS garantáltan az egyik legjobb és leghatékonyabb fékrendszer a piacon. Könnyen rögzíthető vagy cserélhető, és a lehető legjobb anyagokból készült.

A technológia részletesen

A következő kategóriákban jelenik meg

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést

Video (0)