FPOW251-XL

ID {{ productCode }}

Az ellenállási öv, segíti a sportolókat abban, hogy a súlyzót a fekvenyomás során az alsó fázisból nyomják, és így a rugalmasságnak köszönhetően növeli a teljesítményt.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: FPOW251-XL

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

7.500 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Termék típusa erősítő gumi
Alkalmasság sportolásra fitness
Darabszám 1
Szín szürke
Szélesség 8 cm
Anyag textíliák

Ismertetés

A Bench Blaster Ultra, egy ellenállási szalag, amely segít a sportolóknak abban, hogy a súlyzót könnyebben nyomják alulról a fekvenyomás során, és így a rugalmasság révén növeli a teljesítményt. Amikor a súlyzót a mellkashoz engedi, az öv erős ellenerőt fejt ki, és növeli a sportoló teljesítményét. A teljesítménynövekedés teljesen egyéni, és a sportoló fizikai szintjétől és fittségétől függ. A Bench Blaster Ultra használatával megengedheti magának, hogy nagyobb súlyt használjon, és túlterhelje a központi idegrendszert, amely kénytelen alkalmazkodni a nagyobb izomterheléshez. Ezzel 10-15%-os túlterhelést érhetünk el a gyakorlat során. Ez az eszköz többféleképpen is vonzóbbá teheti a képzést.

A Bench Blaster Ultra erős és tartós anyagból készült. Hosszabbítással és rövidítéssel utánozza az izmok természetes mozgását. Ez a hatás jelentősen csökkentheti a váll, a könyök és a mellkas izomfáradtságát.

Stabilan tartja a karokat, megakadályozza a remegést, és a súlyzó emelése közben a megfelelő pozícióban tartja a karokat.

Mérettáblázat

Hossz Szélesség Karszem - sugár
M 66 cm 15 cm 17 cm
L 72 cm 15 cm 18 cm
XL 78 cm 15 cm 20 cm

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést