51857-1152

Szuszpenzor Shock Doctor BioFlex Cup Senior XXL

ID {{ productCode }}

Szuszpenzor - Senior, férfiak, Szín fekete, Nem, Alkalmasság sportolásra jégkorong

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 51857-1152

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}
Szuszpenzor Shock Doctor  BioFlex Cup Senior XXL

Szuszpenzor Shock Doctor BioFlex Cup Senior XXL

8.980 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Senior
Termék típusa Jockstrap
Nem férfiak
Szín fekete
Integrált harisnyatartó Nem
Alkalmasság sportolásra jégkorong

Ismertetés

AShock Doctor BioFlex Cup SR minden olyan játékos számára készült, aki szeretné biztonságban tudni érzékeny testrészeiket. A felfüggesztés tökéletesen követi a test alakját, így biztosítva a korlátlan mozgást és kényelmet a legjobb sportteljesítmény érdekében. A BioFlex kezelés megakadályozza a baktériumok kialakulását, így elkerülheti a kellemetlen szagokat. 

Lélegző és szagtalan

A gyártó gondolt minden olyan kellemetlenségre, amely a játékost érheti. Ezért szerelte fel a felfüggesztést BioFlex technológiával, ami azt jelenti, hogy a baktériumoknak esélyük sincs. Az anyag lélegző, így frissnek fogja érezni magát játék közben .  

Stretch anyag

A szuszpenzor sztreccs anyagból készült. Elasztikus derékpántja van, így tökéletesen alkalmazkodik a testalkatához. Sehol nem csíp vagy vág, mégis tökéletesen ott marad, ahol lennie kell. Ajáték közbeni kényelem ezért magától értetődő. 

Maximális légáteresztő képesség

A szuszpenzor lélegző anyagból készült. Ennek köszönhetően nem fog feleslegesen izzadni, és elkerülheti a kellemetlen kiütéseket és kellemetlenségeket. A fehér design semleges, így minden férfi számára tetszeni fog. 

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést