51857-1152

ID {{ productCode }}

A Shock Doctor BioFlex Cup SR rugalmas anyagból készült. A speciális kezelés megakadályozza a baktériumok kialakulását.

Elérhetőség

A termék átmenetileg nem kapható

A termék jelenleg nincs a kínálatunkban. Válogass a raktáron lévő termékek közül.

Termékazonosító: 51857-1152

product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

8.980 Ft
product:pricePerUnit {{ product.pricePerUnit.base }} {{ product.pricePerUnit.measure }}: {{ product.pricePerUnit.price }} {{ product.pricePerUnit.currency }}

Tulajdonságok

Méretkategóriák Senior
Termék típusa Jockstrap
Nem férfiak
Szín fekete
Alkalmasság sportolásra jégkorong

Ismertetés

AShock Doctor BioFlex Cup SR minden olyan játékos számára készült, aki szeretné biztonságban tudni érzékeny testrészeiket. A felfüggesztés tökéletesen követi a test alakját, így biztosítva a korlátlan mozgást és kényelmet a legjobb sportteljesítmény érdekében. A BioFlex kezelés megakadályozza a baktériumok kialakulását, így elkerülheti a kellemetlen szagokat. 

Lélegző és szagtalan

A gyártó gondolt minden olyan kellemetlenségre, amely a játékost érheti. Ezért szerelte fel a felfüggesztést BioFlex technológiával, ami azt jelenti, hogy a baktériumoknak esélyük sincs. Az anyag lélegző, így frissnek fogja érezni magát játék közben .  

Stretch anyag

A szuszpenzor sztreccs anyagból készült. Elasztikus derékpántja van, így tökéletesen alkalmazkodik a testalkatához. Sehol nem csíp vagy vág, mégis tökéletesen ott marad, ahol lennie kell. Ajáték közbeni kényelem ezért magától értetődő. 

Maximális légáteresztő képesség

A szuszpenzor lélegző anyagból készült. Ennek köszönhetően nem fog feleslegesen izzadni, és elkerülheti a kellemetlen kiütéseket és kellemetlenségeket. A fehér design semleges, így minden férfi számára tetszeni fog. 

Legjobb értékelés (0)

A terméket még nem értékelték. Legyél Te az első!

Értékelés hozzáadása

Kérdések (0)

Miben segíthetünk a termékkel kapcsolatban?

Kérdezz és mi válaszolunk 24 órán belül

Felteszem a kérdést